avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1400 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... comunicarea hotararii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

comunicarea hotararii

buna ziua am o intrebare urgenta care necesita ajutor.Tatal meu a avut proces de munca la care s-a respins fondul.urma sa primesca hotararea instantei cu motivatii ca pe urma sa intenteze recurs.a tot sunat sa intrebe la tribunal daca s-a redactat avnd raspuns negativ. a trecut 2 saptamani in care nu s-a mai interesat,asteptand sa-i vina acasa dar aceasta a fost redactata trecand si perioada de 10 zile in care sa poate intenta recurs,el neprimind nimic la domiciliu si nici instintat de aceasta, nici de avocat.ce poate sa faca acum,in conditia in care ar dori sa apeleze la calea de recurs,dar din cauza tardivitatii nu mai poate.mentionez ca hotararea s-a redactat pe data de 18.11.2010.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:13, 30 Noiembrie 2010
I s-a comunicat hotararea primei instante ?
Am inteles ca nu i s-a comunicat sentinta instantei de fond.
De unde stie ca s-a redactat?
Si apoi, daca tot stie, ce scrie la sfarsit, termen de recurs 10 zile de la comunicare sau de la pronuntare?
De unde stiti ca termenul de recurs este de 10 zile?
una este data redactarii si alta este data comunicarii sentintei.de la data comunicarii hotararii curge termenul de recurs.
Toti cei de mai sus va intreaba daca ati primit acasa hotararea judecatoreasca.

Daca nu ati primit hotararea acasa sunteti in termen.
Termenul nu curge de la data la care s-a terminat procesul sau de cand a intrat in pronuntare.

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces civil de partaj bunuri comune - pronuntare fond Taisa Denisa Taisa Denisa Din anul 2006 am intentat la judecatoria Deva un proces civil de partaj bunuri comune dupa divort. In 17 decembrie 2010 a avut loc pronuntarea. Ceea ce ma ... (vezi toată discuția)
Cerere de urgentare a redactarii si a comunicarii hotararii judecatoresti apetreielena apetreielena am castigat un proces cu o banca si de la data pronuntarii 18.04 nu am primit hotararea azi 18.06.Ce pot face pentru a urgenta lucrurile?in cat timp poate face ... (vezi toată discuția)
Cat dureaza? Fane28 Fane28 Dupa ce sa terminat procesul dupa cat timp vine acasa hotararea ? Si factura cu cheltuielile de judecata? Dupa aia trebuie sa treaca 10 zile sa fac recurs sau ... (vezi toată discuția)