buna ziua.am o problema.tatal meu a fost retrogradat printr-un act aditional din functie pe care l-a semnat din motivul amenintarii a neplatei salariulu daca nu-l va semna...problema este ca acesta trebuia semnat in termenul de 15 zile,termen in care tatal meu a fost in concediu de boala.proba adusa si in fata instantei.avocatul lui a solicitat contestatia deciziei modificarii unilaterale contractului de munca.Actul adtionala adus ca proba in fata instantei era modificat la data:zi.luna si an si nu ave a nr de inregistrare.Cu toate probele acestea instanta a dat rponuntarea ca find respinsa actiunea infaptuita de tatal meu.Tatal meu vrea sa faca recurs acum.Intrebarea mea este;in ce masura hotararea instantei a fost corecta?acum asteptam hotararea cu mentiunile si motivele instantei pt a o contesta intr-un recurs.ce am mai putea sa facem?multumesc mult
intocmai.pt ca acel act aditional nu ave anr de inregistrare.este considerat automat nul.si de aceea prin acesta tatal meu nu avea cum sa fie retrogradat.
Lipsa unui numar de inregistrare nu duce la nulitatea unui act juridic si nici la respingerea unei actiuni ...tatal dvs trebuia sa dovedeasca faptul ca actul aditional l-a semnat sub amenintarea neplatii salariului.
avand in vedere art. 38 si art. 165 si art. 166 c. mun. poate cere in instanta plata drepturilor salariale reduse, in termen de 3 ani!!!
faceti recurs in temeiul art. 304^1 c.p.c. si cereti casarea cu trimitere pentru refacerea probatoriului.
cererea posibil ca nu a fost corect intemeiata ...
Retrogradare abuziva
geosau
in 25 ianuarie 2010 am fost retrogradat din functia de casier la cea de manipulatnt marfa,am inteles ca retrogradarea nu poate depasi 60 de zile. eu am stat in ... (vezi toată discuția)