avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 368 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediere ilegala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediere ilegala

in urma unei concedieri ilegale am dat in judecata patronul dar am pierdut.acum fac contestatie ma poate ajuta cineva cu un sfat?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:45, 4 Martie 2011
Mai multe amanunte ar fi de folos pt a putea primi un raspuns.
alesandraalesia a scris:

in urma unei concedieri ilegale am dat in judecata patronul dar am pierdut.acum fac contestatie ma poate ajuta cineva cu un sfat?

La ce mai faceti contestatie ? .. poate recurs impotriva hotararii pronuntate de catre instanta de fond.
Am facut recurs.Ce documente trebuie aduse in instanta?De la ITM ? Tin saprecizez ca nu am primit preaviz si nici plati compensatorii!Nici macar cartea de munca!
Trebuie sa contestati decizia data de Tribunala ca fiind nelegala si netemeinica ... preavizul, platile compensatorii si neeliberarea carnetului de munca nu sunt dovezi care sa justifice temeinicia recursului dvs.

Ce ati solicitat instantei si ce solutia a pronuntat aceasta?
Am cerut reincadrarea in fostul loc de munca,plata salariilor din momentul din care nu mai m-a primit la servici si pana la reincadrare.Decizia nu am primit-o inca dar avocatul a spus ca am fost respinsa!!!

Alte discuții în legătură

Despre copil ramona j ramona j v-am contactat in problema mea cu divortul in legatura ca fostul sot nu ma lasa sa vad copilul pana la hotararea definitiva si irevocabila si se foloseste de ... (vezi toată discuția)
Admis contestatie la executare , la recurs conelia anghel conelia anghel Am o sentinta definitiva si irevocabila a tribunalului (recuratat de CAB) pronuntata in 06.03.2012 si nepusa in aplicare de buna voie ( reintegrare pe post). ... (vezi toată discuția)
Concedire abuziva, daune morale nu ContSters82334 ContSters82334 Buna ziua, As incepe sa va spun ca este incredibil ce se intampla cu justitia din Romania(Brasov).Am luat astazi sentinta de la tribunal fiind implicat in ... (vezi toată discuția)