avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... despre copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

despre copil

v-am contactat in problema mea cu divortul in legatura ca fostul sot nu ma lasa sa vad copilul pana la hotararea definitiva si irevocabila si se foloseste de aceasta la proces precum nu ma interesez de copil.M-ati sfatuit sa ma adresez Politiei,dar cei de acolo au spus ca nu este de competenta lor si ca poate sa faca reclamatie ca m-am dus cu ei la poara la el.Cum as putea sa mai procedez?numai stiu cum sa procedez cum credeti ca ar fi mai bine deoarece nu vreau sa-mi pierd copilul
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 00:23, 5 Septembrie 2010
ati facut ordonanta presedintiala prin care sa cereti instantei pana la pronuntarea hotararii de divort dreptul de a vizita copilul?
Puteti cere pe cale de ordoanta presedintiala care se
jueca de urgenta incredintarea minorului dvs.
Pentru ca banuiesc ca la divort ati solicitat incredintarea minorului, formulati pe rolul instantei ordonanta presedentiala de incredintare minor, hotarare care este provizorie, pana la solutionarea actiunii de divort, dar avantajul acesteia este ca se judeca cu celeritate ( mult mai repede) si hotararea instantei de fond este executorie, adica daca veti castiga va puteti lua copilul acasa in baza ei.
ordonanta presedintiala !
eu am infatisarea la recursu apelului pe data 30sept la Tribunalul Bucuresti .Ordonanta prezidentiala se face unde s-a judecat procesul la fond(adica Buftea)?Cu aprox cam cat dureaza deoarece divortul dureaza de aproape 2ani si imi este greu deoarece nu mi-am vazut copilul in aceasta perioada.ce acte imi trebuie pt aceasta ordonanta

Alte discuții în legătură

Recurs ordonanta presidentiala privind incredintare minor!!!! dragoste_de_tata dragoste_de_tata BUNA ZIUA!!!problema este urmatoarea....sotia mea a plecat de buna voie de acasa dupa care a introdus actiunea de divort si ordonanta presidentiala pentru ... (vezi toată discuția)
Reincredintare minor milka7484 milka7484 Buna ziua vreau sa stiu daca fostul meu concubin dupa ce a perdut procesul de reincredintare poate sa mai faca alt proces ? :hm: (vezi toată discuția)
Divort ContSters133679 ContSters133679 buna seara.revin si eu cu o intrebare.vreau sa divortez dar pn la terminarea divortului vreau sa plec cu copilul in strainatate.am inteles ca se poate cere un ... (vezi toată discuția)