Am o sentinta definitiva si irevocabila a tribunalului (recuratat de CAB) pronuntata in 06.03.2012 si nepusa in aplicare de buna voie ( reintegrare pe post). Am executat silit societatea, a facut contestatie le judecatorie , a fost respinsa la fond (judecatorie) , a facut recurs la tribunal si astazi s-a pronuntat prin admiterea recursului. Se da o motivare scrisa , mai pot ataca intr-un fel?
Pe scurt doresc sa spun ca sentinta executata silit nu a fost pusa in aplicare din cauza unei decizii de concediere emise ulterior de de societate care practic m-a aruncat pt ca l-am actionat in instanta.
Sunt multe de spus dar sunt convinsa ca am dreptate. Ce fac acum cu SENTINTA NEEXECUTATA O PUN IN RAMA si ma bucur ca instantele mi-au dat dreptate. Cum este posibil ca o sentinta recurata sa fie anulata de o contestare la executare ?
Ce esfect mai poate avea sentinta daca nu se poate executa din cauza celui care a produs nelegalitatile constatate?
Astept un raspuns rapid , pentru ca sunt nedumerita !
.daca au fost anulate formele de executarea, cu sentinta care trebuie executata cum ramane ramane "neexecutabila" . Inseamna ca in timpul uni proces angajatorul emite decizii care sa impiedice punerea in aplicare a unei sentinte nefavorabile lui. Inseamna ca degeaba mi-am cautat si mia fost recunoscuta dreptatea in justitie pentru ca tot ea mi-a luat dreptul de a mi-o recastiga (aplicata)..
Sa fie invatatura de mine pentru toti fraierii ca mine care AU CREZUT IN JUSTITIE, ANGAJATORUL ITI CAKCA DREPTURILE IN PICIOARE SI JUSTITIA ASISTA.
Un sfat nu va mai adresati justitiei pe litigii de munca pt. ca dupa ani de procese nu castigati decat DEPRESII!
Citind caile extraordinare de atac ale unei hotarari, mi-am dat seama ca nu le pot folosi in cazul meu pentru ca este vorba de o executare silita a unei sentinte def si irevoc., executare anulata prin admiterea recursului.
Deci, desi motivarea instantei de recurs nu este corecta (printre altele nu exista dovada executarii sentintei ) nu ma incadrez in limitele Codului P.C. pentru a aceste cai.
Mi-am dat seama ca in justitie , contrar celor spuse, nu probele sunt cele esentiale ci judecata de moment a unor.......oameni cu pareri, nevoi, etc.
Acest lucru, ma determina sa nu mai apelez NICIODATA LA JUSTITIE.pentru DREPTATE, pentru ca nu EXISTA DREPTATE probata CI DOAR INTERPRETATA (nu spun aceste lucruri ca sunt suparata ci pentru ca am dreptate si nu pot sa mai demonstrez acest lucru !).