avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Activitate lumimaria

Activitate lumimaria

buna ziua. as dori sa mi raspundeti si mie la o intrebare daca se poate. este posibil ca o persoana care beneficiaza de indemnizatie de crestere a copilului sa poata avea si un alt venit care nu este cu carte de munca, specific ca acest venit este de 560 de ron si provine din activitati sportive , adica indemnizatie de efort . indemnizatia de crestere a copilului fiind de 800 de ron . astept un raspuns. va multumesc .
Răspuns la discuția bursa sociala la masterat
multumesc mult pentru raspuns. acum m am linistit
o seara placuta tuturor
Răspuns la discuția bursa sociala la masterat
va multumesc pentru raspuns. dar eu odata ce continui studiile la master la zi la buget o sa pot sa beneficiez de cei 800 de ron pentru cresterea copilului? din cate am vorbit cu diverse persoane as putea deoarece am licenta luata si in acelasi an m am inscris la master deci imi continui studiile. va rog sa mi raspundeti si la aceasta intrebare. multumesc din suflet.
buna seara! va rog sa ma ajutati si pe mine cu niste raspunsuri. sunt insarcinata in 6 luni jumatate si am inceput primul an de master., am intrat la buget si datorita faptului ca eu si sotul realizam venituri mai mici decat conditiile de acordare a bursei sociale pot beneficia de bursa sociala. intrebarea este: afecteaza acest tip de bursa indemnizatia de crestere a copilului pe care o sa o bag dupa ce nasc? pentru ca stiu ca studentele la zi care au licenta luata pot beneficia de indemnizatie daca urmeaza un alt ciclu scolar. va rog mult sa mi raspundeti . multumesc !
deci, in principiu pot sa beneficiez de indemnizatia de crestere a copilului? am incercat sa mi bag somaj dar mi au spus ca daca ma inscriu la master nu pot sa beneficiez de somaj asa ca singura solutie este sa fac actele necesare pentru indemnizatia de crestere a copilului dupa ce o sa nasc in termen de 43 de zile din cate am inteles . va multumesc mult =D>
buna! va rog sa mi raspundeti daca se poate! am terminat facultatea anul acesta 2010 cu licenta absolvita fiind insarcinata in 4 luni jumatate la momentul absolvirii licentei. acum m am inscris la master am intrat la fara taxa si urmeaza sa nasc in decembrie sau ianuarie inceput de luna . intrebarea mea este : pot sa beneficiez de cei 800 de ron care se dau studentelor? si facultatae am urmat o tot la zi si la buget . astept raspuns multumesc .