avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie crestere copil

buna ziua. as dori sa mi raspundeti si mie la o intrebare daca se poate. este posibil ca o persoana care beneficiaza de indemnizatie de crestere a copilului sa poata avea si un alt venit care nu este cu carte de munca, specific ca acest venit este de 560 de ron si provine din activitati sportive , adica indemnizatie de efort . indemnizatia de crestere a copilului fiind de 800 de ron . astept un raspuns. va multumesc .

Alte discuții în legătură

Indemnizatie pentru crresterea copilului pan ala 2 ani lary_l lary_l buna ziua! numele meu este simona si as dori daca se poate sa mi raspuneti la o intrebare. am din 2003 o asociatie familiala si as dori sa stiu daca ... (vezi toată discuția)
Og 148/2005 sirbu elena sirbu elena am si eu o problema careia nu ii gasesc raspuns singura. in og 148/2005 la art. 1 alin.1 se specifica urmatoarele: "Începând cu data de 1 ianuarie 2006, ... (vezi toată discuția)
Ordonanta de urgenta a guvernului nr. 148/2005 maria20 maria20 buna ziua. am o intrebare in legatura cu sarcina. daca in momentul in care o femeie naste are un an de la locul de munca dar este si studenta la zi, in cei 2 ... (vezi toată discuția)