avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Activitate giorgi

Activitate giorgi

Discuție Registru jurnal
Tin contabiliatatea la o Asociatie in partida simpla. Mai este obligatoriu ca Registru jurnal sa fie scris de mana sau este valabil cel printata din programul de contabiliatate. Va multumesc
Buna ziua
Am primit un invoice din Republica Moldova pentru asistenta juridica. Pentru ca nu este in comunitate nu se face taxare inversa. Eu am facut 628 = 401 Mai fac si 4426 = 4427 ? Cum se inregistreaza in contabilitate? Conform carui articol din cod fiscal? Va multumesc mult
Răspuns la discuția chiria pe 2 luni ca o garantie
Anexa nr. 3 este completata si depusa la Administratie. Intebarea mea este cele 2 luni de chirie pe care le vom restituii locatarului la plecare trebuiau facturate cu TVA sau fara?
Va multumesc
buna ziua
am un contract de inchiriere spatiu la o firma iar in contract este specificat urmatorul aliniat "se achita Locatorului la intrarea in vigoare a contractului c/v a doua chirii lunare ce vor fi restituite Locatarului la data incetarii contractului, dupa achitarea integrala a tuturor obilgatiilor ce rezulta din prezentul contract (plata chiriei lunare si plata intretinerii si luminii.
Eu am facut factura pentru cele 2 luni cu TVA. Trebuia sa facturez fara TVA? Ce trebuie sa fac?
Va multumesc