avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Activitate obiectiv

Activitate obiectiv

Răspuns la discuția declaraþie de avere, venit
ªi încă ceva: La venit se trece şi valoarea tichetelor de masă şi a techetelor cadou ?:-/
În declaraţia de avere, când se cere veniturile realizate în ultimul an fiscal, se trec veniturile nete realizate, adică fără impozite ?

Vă mulţumesc pentru răspuns.
Buna ziua !

As dori sa candidez la alegerile alegerile locale. Daca puteti sa ma ajutati cu formularele tip necesare pt. candidatura.
Va multumesc anticipat pt. ajutor.=D>
Va multumesc frumos !=D>=D>
Eventual puteti sa-mi scrieti legea care stabileste acest lucru ?

Multumesc frumos pt. raspuns. Dupa cum am inteles candidatul respectiv poate fi trecut pe lista partidului fara sa fi intrat in partid. Sau gresesc ?
Bună yiua !

O persoană independentă politic, dacă este agreată de un partid, poate participa la alegeri pe lista acelui partid fără să devină membrul lui ?

Vă mulţumesc anticipat pt. ajutor.
Răspuns la discuția contabilitate asociatie
Vă mulţumesc, dar nici după această explicaţie nu am înţeles care se utilizează la ONG-uri, simplă sau dublă ?

Vă mulţumesc pt. înţelegere.=D>
Răspuns la discuția contabilitate asociatie
Nu este vorba de asociatie de proprietari ci de un ong, asociaţie non profit de interes local. ªi în acest caz, este valabilă evidenţa contabilă în partidă simplă ?
Cum se ţine evidenţa contabilă a unei asociaţii, în partidă simplă sau dublă ?

Vă mulţumesc.
Discuție 2 % din impozit
În instrucţiuni aam citit că formularul 230 se întocmeşte în 2 exemplare. Întrebarea mea este următoarea : ambele exemplare trebuie date sau trimise Finanţe ?
Vă mulţumesc anticipat pt. răspuns.