avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... 2 % din impozit
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

2 % din impozit

În instrucţiuni aam citit că formularul 230 se întocmeşte în 2 exemplare. Întrebarea mea este următoarea : ambele exemplare trebuie date sau trimise Finanţe ?
Vă mulţumesc anticipat pt. răspuns.
Cel mai recent răspuns: George Moraru , Consultant fiscal 14:27, 24 Februarie 2012
Unul ramane la fisc altul la dvs. cu numar de inregistrare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum obtin 2% din impozitul anual pe venit? AdinaCristinaV AdinaCristinaV Am un ONG si as vrea sa-mi spuneti ce trebuie sa fac pentru obinerea celor 2% din impozitul anual pe venit. Multumesc. (vezi toată discuția)
Declararea contractelor de cesiune a drepturilor de autor Andrei Tanase Andrei Tanase Buna ziua, Situatia e urmatoarea: in septembrie-noiembrie 2009, am coloborat cu o firma (sa-i spunem A) in baza unui contract de cesiune a drepturilor de ... (vezi toată discuția)
Inactivitate intreprindere individuala stefyka stefyka Buna ziua, in anul 2011 am incetat activitatea intreprinderii individuale dar am o problema. Cand am incetat activitatea am depus declaratia 010 pentru ... (vezi toată discuția)