avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Activitate adinaloczky

Activitate adinaloczky

Daca tatal este de acord sa cedeze custodia copilului cat timp ar dura procesul?!

va multumesc!
Tatal nu are domiciliu,buletin expirat,nu are cum sa si-l faca fara un domiciliu,mama copilului vrea sa fie doar ea trecuta pe actele copilului.Vrea sa-l duca intr-o vacanta si nu poate sa-l scoata din tara din cauza tatalui care nu are buletin.Daca tatal copilului este de acord sa fie scos din acte se rezolva mai repede?!Exista o solutie rapida?!
buna seara,
am plecat recent dintro frma si as vrea sa stiu cu cat se platesc zilele de concediu pe care nu le-am luat.salarul pe care il luam in mana era 650lei,aveam 5luni in firma respectiva.

va multumesc.
buna ziua,
luna septembrie ar fi fost a 2-a luna de somaj dupa ce magazinul unde am lucrat a fost afectat de criza,acum o saptamana m-am angajat pe perioada determinata (pana in data de 31.10.2010) la o fabrica,dar nefiind obisnuita cu genul acela de lucru am luat decizia sa-mi dau astazi demisia.(ieri am implinit o saptamana la fabrica)...ce vreau sa intreb : se mai continua somajul chiar si dupa ce mi-am dat demisia?!sper ca da...:help:

va multumesc anticipat.