avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... somaj / contract perioada determinata
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

somaj / contract perioada determinata

buna ziua,
luna septembrie ar fi fost a 2-a luna de somaj dupa ce magazinul unde am lucrat a fost afectat de criza,acum o saptamana m-am angajat pe perioada determinata (pana in data de 31.10.2010) la o fabrica,dar nefiind obisnuita cu genul acela de lucru am luat decizia sa-mi dau astazi demisia.(ieri am implinit o saptamana la fabrica)...ce vreau sa intreb : se mai continua somajul chiar si dupa ce mi-am dat demisia?!sper ca da...:help:

va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 18:35, 1 Octombrie 2010
1. Trebuia sa ne cereti sfatul inainte sa faceti prostia care ati facut-o.
2. Nu trebuia sa demisionati. Cred ca o luna si jumatate nu era moarte de om si dupa expirarea CIM puteati relua somajul de unde a ramas.
3. Mergeti la Agentia de Somaj, spuneti ce ati facut si poate se va gasi o rezolvare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reincadrare dupa crestere copil ioasaf ioasaf va rog sa-mi raspundeti si mie In perioada cat o angajata a fost in concediu pentru crestere copil a fost angajat altcineva pe post. Apoi acel post a fost ... (vezi toată discuția)
Vreau sa demisionez dar vreau si ajutor de somaj DannielaZ DannielaZ Lucrez de 3 ani, continuu si vreau sa-mi dau demisia. Pur si simplu, vreau pauza o vreme. Am citit foarte mult pe acest forum si am inteles ca daca ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de somaj? CAMELIADORI CAMELIADORI Buna ziua m-am intors din concediul de crestere al copilului in data de 28 dec 2010 am lucrat la ei pana in data de 15.06.2011 cand mi sa spus ca ,contractul ... (vezi toată discuția)