avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... banii pe concediu de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

banii pe concediu de odihna

buna seara,
am plecat recent dintro frma si as vrea sa stiu cu cat se platesc zilele de concediu pe care nu le-am luat.salarul pe care il luam in mana era 650lei,aveam 5luni in firma respectiva.

va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:00, 14 Iunie 2011
Daca in c.i.m. aveti prevazut ca CO este de 21 de zile lucratoare, atunci CO eferent perioadei lucrate este de 9 zile lucratoare.

Indemnizaţia de concediu nu poate fi mai mică decât salariul de bază, indemnizaţiile şi sporurile cu caracter permanent cuvenite pentru perioada respectivă, prevăzute în contractul individual de muncă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara, la salar minim construcții de 4582 brut 3196 net ... cristianvalean43@gmail.com cristianvalean43@gmail.com Bună seara, la salar minim construcții de 4582 brut 3196 net în 2024 la privat, câte zile de concediu de odihna se acorda anual legale, și câți bani ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna Mirelaqqq Mirelaqqq Buna ziua, M-am angajat la o firma in data de 06.02.2015 si pe data de 06.03.2016 termin activitatea, se inceteaza contractul de munca. In decursul acestei ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna ContSters116232 ContSters116232 Deci sunt in urmatoarea situatie,luna trecuta am avut concediu de odihna 8 zile ,am lucrat mai multe ore , am realizat targetu care il aveam si am luat salariu ... (vezi toată discuția)