avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Activitate Jimy

Activitate Jimy

Discuție Demisie!
VA multumesc!
As avea o intrebaredaca ce mi se intampla mie ca patron.Farmacista ce era angajata la una din farmacii dupa inventar a iesit cu un minus de 300 de mil lei vechi in gestiune.Pe langa asta ea acum isi inainteaza demisia cum ca vrea sa se angajeze in alt loc.Ce se intampla cu minusu? cum sa procedez ?Cum sa o fac sa ramana pana isi acopera minusu din gestiunea ei?
Răspuns la discuția Noua lege a farmaciei
VA multumesc!
As mai avea o intrebaredaca de exemplu ce mi se intampla mie.Farmacista ce era angajata la una din farmacii dupa inventar a iesit cu un minus de 300 de mil lei vechi in gestiune.Pe langa asta ea acum isi inainteaza demisia cum ca vrea sa se angajeze in alt loc.Ce se intampla cu minusu? cum sa procedez ?Cum sa o fac sa ramana pana isi acopera minusu din gestiunea ei?
Răspuns la discuția Noua lege a farmaciei
Este un proiect de lege cum ca trebuie sa ai farmacist la infiintare cu 51 la suta.ok sa zic ca inteleg asta dar vreau sa stiu ca si daca s-ar aproba legea as fi nevoit eu sa imi vand partea mea pana devine o farmacista majoritara? noul proiect de lege vi-l atasez aici:[ link extern ]
ideea e ca ar avea dreptu sa ma oblige sa vand actiuni?
Am si eu o intrebare...Daca sunt patron de farmacie si nu detin diploma de farmacist ce se intampla cu lantul meu de farmacii in continuare? Sunt nevoit sa vand partile sociale adik 51 la suta sau cum se procedeaza ca nu inteleg?
Răspuns la discuția Infiintare Farmacie!
Multumesc frumos!
Vreau sa stiu si eu daca e necesar sa am studii superioare de farmacist sa infiintez o farmacie si sa fiu unic asociat.Daca angajez farmacist cu drept de liber practica pot sa deschid?