avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Activitate comanconstanza

Activitate comanconstanza

Răspuns la discuția incredintare minor
buna seara..din pacate pentru el sa prezentat in instanta unde a cerut drept de vizita dar ne depunind o cerere in acel dosar nu a obtinut nimic...ba kiar mai mult instanta la invatat sa se comporte in mod civilizat cu mine si atunci va avea ocazia sa mai viziteze minorul.....sau..deschide ti un alt dosar in instanta unde cere ti un program de vizitare dar cel mai bine ar fi sa va comportati civilizat...solutia....obligat la pensie alimentara si keltuieli de judecata ( fara a se specifica nimic de un program de vizita )Intrebarea mea este : in cat timp pot sa-i pun in vedere sa mi restituie banii pe care legea i-a pus in vedere sa-i plateasca?deoarece el de buna voie nu doreste sa plateasca nimic..tin cont ca in ultimii ani nu a contribuit cu nimic la cresterea copilului....Va multumesc mult..
Va multumesc mult de tot de sfaturii....aveti dreptate...eu am avut depus in dosar un certifecat medico legal eliberat de institutul de medicina legala MINA MINOVICI.....speram sa decurga totul bine tinand cont ca eu inca ai permit sa vina sa viziteze copilul...va multumesc inca o data
va multumesc foarte mult...acum sper ca va iesi totuo ok...pentru ca face parte din barbatii care lovesc foarte des femeile si ce este cel mai tragic ca se intampla de fata cu copilul....va multumesc
Buna seara...am si eu o intrebare care m-ar intiresa foarte mult raspunsul dvs...nu am fost casatotita legitim dar din relatie a rezultat un copil..de curand am terminat cu procesul pentru incredintarea minorului....el a fost deacord cu incredintarea copilului si cu plata unei pensii alimentare..in acesta hotarare nu se specifica deloc dreptul tatalui la vizita..doar dreptul la recurs timp de 15 zile...intrebarea mea este..daca el nu face recurs in aceste zile si eu reusesc sa o fac definitiva si irevocabile as putea pleca cu baietelul meu in afara tarii in timpul sarbatorilor de iarna fara sa depind de semnatura lui?va multumesc din suflet:love1: