Buna seara, eu am realizat contractul cu Telekom, facturi platite la zi, echipamente predate, mai aveam insa contract 13 luni si mi-au facturat o suma de bani pe care nu am platit-o, Le-am facut si plangere la ANPC de unde nu am primit raspuns de un an de zile, ca acum cateva zile sa primiesc un plic de la o firma de recuperari cum ca trebuie sa achit suma...
In completare, dupa cateva luni de la plangerea la ANPC primiesc pe mail un xerox scanat si semnat de un comisar de la ANPC care ma anunta ca speta mea o sa fie analizata la ANPC Teleorman, plangerea mea fiind data pe Bucuresti, iar eu avand domiciliu in Buzau. am sunat la Bucuresti, telefonul este inactiv , in schimb la Teleorman mi-a raspuns o doamna, care mi-a spus ca nu am nimic acolo si este absurd sa imi trimita plangerea la Teleorman.
Ideea este ca eu asteptam raspuns de la ei ca sa vad daca platesc sau nu,
Cam asta e Romania si ANPC-ul!
Buna seara!
Am lasat masina in parcarea unui supermarket pentru a face cumparaturi.Cand m-am intors la masina am gasit-o avariata (usa sofer infundata).
Exact in momentul cand am ajuns la masina ,am fost sunat de o ruda ,cum ca a fost anuntata de un prieten, care imi cunostea masina, ca a fost martor la acest incident si mi-a indicat tipul de masina si numarul celui care m-a tamponat si s-a facut nevazut.
Am sunat la 112 si am fos directionat catre politia din aceea zona.
Am ajuns la acea sectie de politie , am facut plangere , am anuntat politistul de faptul ca am un martor si de numarul masinii si modelul.
Atitudinea politistului a lasat de dorit, m-a intrebat de mai multe ori daca sunt sigur de plangere , a tipat la martorul care ii comunica intamplarea (ruda mi-a zis alt model de masina(nepricepere) ,fata de cel pe care il indica martorul) , cand citeam mesajul cu numarul de pe telefon , politistul mi-a cerut telefonul ,cum ca nu am voie cu el in sectie si sa nu cumva sa il filmez., acesta fiind in trening.
Dupa o saptamana, sunt sunat sa aduc martorul pentru declaratie si mi se comunica faptul ca masina este a unei firme si aceasta o sa identifice soferul,zis si facut.
Dupa ce termina declaratia , martorul il intreaba pe politist de ce nu cere imaginile video de la supermarketul respectiv, lucru pe care i l-am spus si eu , odata cu prima noastra intalnire, politisul spunand ,iar, ca este prea complicat...
As avea doua intrebari:
Oare e asa de greu sa obtii imaginile video ?
Sa am incredere in polite, cum ca va rezolva cazul ?
Multumesc anticipat!
Buna ziua , vreau sa imi pun in curtea proprie un banner format din 2 postere cu asigurari rca si de locuinta , pt acest lucru am nevoie de aprobare de la primarie? ce risc daca nu am aceasta aprobare?
Va multumesc anticipat!
Am asteptat sa primesc si fiscalul de la vanzator , pt asta a trebuit sa ii trimit copie dupa cartea obtinuta de la rar , apoi dupa 3 zile a fost gata si mi l-a trimis.
Acum pe fiscal scrie si anul de fabricatie al masinii ( masina e luata in brasov , iar cei de acolo nu pot elibera fiscalul pe loc ) va intreb acum daca aceasta situatie acopera fapta de inselaciune intr-un fel sau altul...?
Multumesc :D !
deci asta nu e inselaciune ? este doar un mod legal de afaceri iar vinovatul sunt eu care am dat banii si am vrut sa imi iau masina din germania in romania .
eu am citit asta si deaia presupuneam ca ar fi inselaciune pt ca am fost pagubit cu cateva sute de euro din pricina anului
Art. 215
Înşelăciunea
Inducerea în eroare a unei persoane, prin prezentarea ca adevărată a unei fapte mincinoase sau ca mincinoasă a unei fapte adevărate, în scopul de a obţine pentru sine sau pentru altul un folos material injust şi dacă s-a pricinuit o pagubă, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 12 ani.