avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 233 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Tamponare si fuga de la locul faptei
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Tamponare si fuga de la locul faptei

Buna seara!
Am lasat masina in parcarea unui supermarket pentru a face cumparaturi.Cand m-am intors la masina am gasit-o avariata (usa sofer infundata).
Exact in momentul cand am ajuns la masina ,am fost sunat de o ruda ,cum ca a fost anuntata de un prieten, care imi cunostea masina, ca a fost martor la acest incident si mi-a indicat tipul de masina si numarul celui care m-a tamponat si s-a facut nevazut.
Am sunat la 112 si am fos directionat catre politia din aceea zona.
Am ajuns la acea sectie de politie , am facut plangere , am anuntat politistul de faptul ca am un martor si de numarul masinii si modelul.
Atitudinea politistului a lasat de dorit, m-a intrebat de mai multe ori daca sunt sigur de plangere , a tipat la martorul care ii comunica intamplarea (ruda mi-a zis alt model de masina(nepricepere) ,fata de cel pe care il indica martorul) , cand citeam mesajul cu numarul de pe telefon , politistul mi-a cerut telefonul ,cum ca nu am voie cu el in sectie si sa nu cumva sa il filmez., acesta fiind in trening.
Dupa o saptamana, sunt sunat sa aduc martorul pentru declaratie si mi se comunica faptul ca masina este a unei firme si aceasta o sa identifice soferul,zis si facut.
Dupa ce termina declaratia , martorul il intreaba pe politist de ce nu cere imaginile video de la supermarketul respectiv, lucru pe care i l-am spus si eu , odata cu prima noastra intalnire, politisul spunand ,iar, ca este prea complicat...
As avea doua intrebari:
Oare e asa de greu sa obtii imaginile video ?
Sa am incredere in polite, cum ca va rezolva cazul ?
Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Duminică, 7 Ianuarie 2018
vmi, utilizator
Cel mai recent răspuns: vmi , utilizator 21:45, 7 Ianuarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie sa aveti incredere in politie, atata timp cat ati despus plangere trebuie sa va comunice o solutie, alba sau neagra.
Dupa o perioada, daca nu primiti raspuns, depuneti o cerere in atentia comandantului sa va fie comunicat stadiul cercetarii.
Ati primit autorizatie pentru reparatie?
Ultima modificare: Duminică, 7 Ianuarie 2018
cyan, moderator
Da ,am primit-o .
O sa am toata increderea atunci :D .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am sunat la 112 pentru că am fost amenințat cu bătaia într-un supermaket și apoi în parcarea lui. să depun și plângere scrisă? sandutudorache sandutudorache Am fost amenintat de un individ cu bataia in incinta unui supermarket apoi si in parcarea supermarketului de un prieten de al lui. Mentionez ca sotia si fiul ... (vezi toată discuția)
Fapta inventata mirceamihai488 mirceamihai488 Buna ziua, in urma cu 3 ani ma duceam spre aeroportul Otopeni urmand sa plce din tara. Eram condus de sotie care se afla la volan iar eu stateam pe locul din ... (vezi toată discuția)
Verificare imagini cameră de supraveghere de către poliție andreiv78 andreiv78 Ca urmare a unui accident rutier, am făcut plângere la poliție, solicitând verificarea imaginilor unei camere de supraveghere, imagini care ar putea ajuta ... (vezi toată discuția)