Buna seara!
Am lasat masina in parcarea unui supermarket pentru a face cumparaturi.Cand m-am intors la masina am gasit-o avariata (usa sofer infundata).
Exact in momentul cand am ajuns la masina ,am fost sunat de o ruda ,cum ca a fost anuntata de un prieten, care imi cunostea masina, ca a fost martor la acest incident si mi-a indicat tipul de masina si numarul celui care m-a tamponat si s-a facut nevazut.
Am sunat la 112 si am fos directionat catre politia din aceea zona.
Am ajuns la acea sectie de politie , am facut plangere , am anuntat politistul de faptul ca am un martor si de numarul masinii si modelul.
Atitudinea politistului a lasat de dorit, m-a intrebat de mai multe ori daca sunt sigur de plangere , a tipat la martorul care ii comunica intamplarea (ruda mi-a zis alt model de masina(nepricepere) ,fata de cel pe care il indica martorul) , cand citeam mesajul cu numarul de pe telefon , politistul mi-a cerut telefonul ,cum ca nu am voie cu el in sectie si sa nu cumva sa il filmez., acesta fiind in trening.
Dupa o saptamana, sunt sunat sa aduc martorul pentru declaratie si mi se comunica faptul ca masina este a unei firme si aceasta o sa identifice soferul,zis si facut.
Dupa ce termina declaratia , martorul il intreaba pe politist de ce nu cere imaginile video de la supermarketul respectiv, lucru pe care i l-am spus si eu , odata cu prima noastra intalnire, politisul spunand ,iar, ca este prea complicat...
As avea doua intrebari:
Oare e asa de greu sa obtii imaginile video ?
Sa am incredere in polite, cum ca va rezolva cazul ?
Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Duminică, 7 Ianuarie 2018 vmi, utilizator
cyan
Moderator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Trebuie sa aveti incredere in politie, atata timp cat ati despus plangere trebuie sa va comunice o solutie, alba sau neagra.
Dupa o perioada, daca nu primiti raspuns, depuneti o cerere in atentia comandantului sa va fie comunicat stadiul cercetarii.
Ati primit autorizatie pentru reparatie?
Ultima modificare: Duminică, 7 Ianuarie 2018 cyan, moderator