avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am sunat la 112 pentru că am fost amenințat cu ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am sunat la 112 pentru că am fost amenințat cu bătaia într-un supermaket și apoi în parcarea lui. Să depun și plângere scrisă?

Am fost amenintat de un individ cu bataia in incinta unui supermarket apoi si in parcarea supermarketului de un prieten de al lui.
Mentionez ca sotia si fiul minor au asistat la amenintari si presupun ca si camerele video de supraveghere video ale supermarketului...
Am sunat la 112 , a venit un echipaj de politie , dar mi sa parut ca se cunosteau cu cel de al doilea individ.....am plecat spre casa urmand ca dimineata sa ma prezint la sectia de politie sa fac o plangere.
Indivizii respectivi au ramas unul in masina personala si celalalt cu politistii...
Ce ma sfatuiti va rog ?
Ultima modificare: Luni, 5 Martie 2018
Manuela Rășină, administrator
Pentru linistea dvs. si a familiei, este bine sa faceti plangere.
Din cele relatate, se pare ca agresorii sunt identificati de politie, deci aveti nume si prenume la care sa va referiti in plangere.
Da, avem nume si prenume.. Vreau sa va intreb daca pot solicita ca probe inregistrarile din supermarket si parcarea supermarketului prin care pot demonstra ca cei doi m-au amenintat...prin felul lor de a se comporta.?
Sigur ca da! Este chiar indicat acest lucru.
Buna seara!
Ieri am fost si am depus plangere la politie impotriva celor doua persoane care m-au amenintat.Mi-au spus ca voi fi sunat de politistul care se va ocupa de caz in cateba zile.
Vreau sa va intreb daca atunci cand voi fi chemat la Politie pot sa ma duc cu un avocat sau doar cu sotia care a fost martor? Va rog sa ma sfatuiti cum e mai bine, deoarece chiar vreau sa ii fac sa raspunda penal pe cei doi pt fapta lor.Copilul meu nici acum nu si-a revenit...
Bineinteles ca aveti dreptul sa mergeti impreuna cu avocatul angajat.

Alte discuții în legătură

Plangere penala pentru agresiune in trafic andrei_musat andrei_musat Buna ziua, In urma cu o saptamana ma deplasam cu masina personala pe un bulevard din Bucuresti. In dreptul unui supermarket, o alta masina stationa pe ... (vezi toată discuția)
Plangere penala sandutudorache sandutudorache Pe data de 04.03.2018 am depus la Sectia de Politie o plangere penala impotriva a doua persoane care m-au amenintat cu bataia in parcarea unui ... (vezi toată discuția)
Ce fac in cazul unei amenintari? S.M.C. S.M.C. Buna ziua! Locuiesc in Militari Residence, jud Ilfov, foarte aproape de Metro Militari si dimineata, eu si sotul meu plecam la serviciu si unde mai avem treaba ... (vezi toată discuția)