avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 387 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Plangere penala
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Plangere penala

Pe data de 04.03.2018 am depus la Sectia de Politie o plangere penala impotriva a doua persoane care m-au amenintat cu bataia in parcarea unui supermarket.
Am specificat ca pot solicita inregistrarile video pt probarea acuzelor impotriva celor doi. Nici pina in prezent nu am primit un raspuns de la Politie.
Este posibil ca cei doi sa fi fost prieteni cu politistii de la sectia respectiva. Ce pot face sa se dea curs plangerii penale care am depus- o?
Cel mai recent răspuns: sandutudorache , utilizator 13:46, 19 Mai 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cercetarea penală durează mult!
Puteți formulta o cerere de informare cu privire la stadiul cercetării penale, deși de regulâ vi se răspunde standard, fără detalii concrete.
Pe viitor, luați în considerare alternativa de a formula plângerea penală prin avocat, pt că acesta corelează optim situația de fapt cu temeiurile de drept, putând să-i inducă procurorului o anumită soluție.
Succes!
Multumesc mult!
Ultima modificare: Duminică, 20 Mai 2018
trandafir2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am sunat la 112 pentru că am fost amenințat cu bătaia într-un supermaket și apoi în parcarea lui. să depun și plângere scrisă? sandutudorache sandutudorache Am fost amenintat de un individ cu bataia in incinta unui supermarket apoi si in parcarea supermarketului de un prieten de al lui. Mentionez ca sotia si fiul ... (vezi toată discuția)
Cum pot obtine o copie de pe o plangere formulata la politie impotriva mea ? zbye zbye ma intereseaza si pe mine daca in baza unei cereri adresate sectiei de politie, pot obtine o copie a unei plangeri depuse impotriva mea, plangere depusa acum 3 ... (vezi toată discuția)
Tamponare si fuga de la locul faptei vmi vmi Buna seara! Am lasat masina in parcarea unui supermarket pentru a face cumparaturi.Cand m-am intors la masina am gasit-o avariata (usa sofer ... (vezi toată discuția)