Buna ziua!
Va rog sa imi confirmati urmatoarea chestiune: cand am fost sa depun actele de divort din comun acord la judecatorul de serviciu acesta mi-a spus ca se poate sa lipsesc de la infatisare si sa fiu reprezentata spre exemplu de mama daca fac o procura speciala la notar in care sa mentionez ca doresc sa ma reprezinte in procesul de divort.
Asa este? Se poate sa imputernicesc pe cineva care sa ma reprezinte? Stiam ca se poate doar in anumite cazuri speciale (internare spital, boala grava, deplasare strainatate ... etc). Eu intentionez sa plec din oras si nu mai vreau sa revin aici. Insa daca sunt in alt oras, nu sunt angajata, se poate in orice conditii sa o imputernicesc?
Cu multumiri,
Vanessa
Va multumesc pt raspuns! Am gasit deja mai multe modele de cereri. As mai avea o intrebare, va rog. In momentul depunerii cererii trebuie in mod obligatoriu sa se prezinte ambii soti? Sau ajunge daca se prezinta doar unul dintre cei doi?
Buna seara!
Va rog sa ma sfatuiti ce acte am nevoie pentru a intenta actiunea de divort pe cale amiabila; nu avem copii, nu avem nimic de impartit.
Am inteles ca trebuie formulata o cerere insa nu stiu cum sa o formulez.
Mentionez ca in momentul de fata nu am venituri si am inteles ca in acest caz nu trebuie sa platesc taxa de 39 ron?
Va multumesc!