avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Activitate gers

Activitate gers

Răspuns la discuția impozit pe profit nereal
Ma ajutati foarte mult si va multumesc! cred ca o sa mai am nevoie de dumneavoastra.
Vroiam sa stiu unde as putea depune acea solicitare scrisa pentru ca cealalta a fost depusa de contabil.Ca sa fiu mai sigur am sa ma duc personal.Multumesc!
Răspuns la discuția punct de lucru
Va multumesc foarte mult!
Aceasta solicitare se depune la acest inspector pentru ca as vrea sa ma duc personal.Daca se tine cont si de aceasta.Va multumesc!
Banuiesc ca odata cu deschiderea acestuia va trebui sa inchid vechiul punct de lucru.va multumesc!
N u puteam sa cred ca dupa ce am acceptat fiecare simtoma a acestei functionare plecand de fiecare data cu problema nerezolvata. M-am dus sa intreb ce se intampla cu cererea respectiva [necrezand contabilul de ce mi-a spus]''Seful nu imi da voie sa mai ma ocup de firma d-voastra pentru ca o sa aveti un control si se va clarifica".Aceasta este rezolvarea functionarei.
A solicitat contabilul o reglare iar dupa alte doua saptamani i s-a spus ca voi avea un control.Lucru care te infurie la maxim pentru ca aceasta fiinta nu avrut sa se uite nici un moment pe actele contabile.Mai mult am asteptat trei luni pentru acest raspuns final.
Răspuns la discuția imprumuturi persoana fizica-firma
Imprumuturile le voi returna, dar problema mea este daca trebuie sa declar aceste imprumuturi sau nu sant obligat s-o fac
Mi le-ati prezentat mai devreme.Multe multumiri!
Ma sfatuiti sa declar acest punct de lucru cat se poate de repede.V-as ruga sa-mi spuneti ce acte imi sant necesare pentru acesta.Multumesc!