avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... imprumuturi persoana fizica-firma
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

imprumuturi persoana fizica-firma

am imprumutat firma la care sunt asociat unic de mai multe ori cu sume relativ mici intre anii 99-2006 nestiind de legea spalarii banilor.Nu stiu ce ar trebui sa fac in acest moment avand in vedere ca am trecut peste suma limita.Banii de altfel se regasesc in actele contabile.Precizez ca imprumuturile nu s-au efectuat prin banca
Cel mai recent răspuns: gers , utilizator 20:48, 3 Octombrie 2010
ati rambursat ceva pana acum sau doar ati imprumutat?
Da,o mica parte dar chiar siin prezent depasesc suma limita
ce termene limite de rambursare a imprumutului de catre firma spre dvs. sunt mentionate in contracte? (incepeti cu primul din '99)
Perioada nedeterminata
Va rog sa detaliati un pic, pentru a va putea formula un raspuns pertinent:
- imprumutul din '99 a fost achitat in totalitate ... si tot asa pana in prezent

Alte discuții în legătură

Contract de imprumut asociat/firma Vali26 Vali26 Va rog nu-mi este clar: Asociatul imprumuta firma si vreau sa stiu pana la ce suma imprumutata NU este nevoie de declararea in SEN (combatere a spalarii ... (vezi toată discuția)
Creditare societate vinerica vinerica Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti care este plafonul de creditare a unui asociat catre societate. Va mutumesc. (vezi toată discuția)
Plafon valuta vio58 vio58 care este suma pe care o poate ridica patronul din casa de valuta.Mentionez faptul xca el a imprumutat firma cu o suma mare de euro cindva. multumesc (vezi toată discuția)