avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Activitate catalinhdd

Activitate catalinhdd

Si daca mama numai locuieste in apartamentul respectiv tot este nevoie de semnatura ei? Ea locuieste momentan cu cealalta fiica si are dementa accentuat.
As dori sa stiu daca se poate vinde un apartament proprietate personala care are ca drept de abitatie pe mama mea pana la sfarsitul vietii sale. Este neaparat nevoie de semnatura mamei pentru vanzarea apartamentului?
exceptia prescrierii termenului de plata-cerere asta la ce se refera?
Credeti ca ma puteti ajuta cu niste sfaturi?
Respinge excepţia prescripţiei ca rămasă fără obiect. Admite acţiunea preciaztă. Obligă pârâta la plata, către reclamantă, a sumei de 2919,04 lei cu titlu de debit aferent perioadei oct. 2008-nov. 2009, a sumei de 1908,18 lei cu titlu de penalităţi pentru perioada martie 2003-decembrie 2009 şi a sumei de 200 lei cheltuieli de judecată. Soluţionare

Asta scrie. Ce inseamna asta?
Deci mai intai mia zis ca o sa faca recurs ca sa cumuleze datoriile pana in prezent iar dupa nu a mai raspuns la telefon. Acest lucru mia trezit suspiciuni.
As vrea sa stiu ce pot sa mai fac acum sa fac recurs ?
Am si eu nevoie de ajutorul unui avocat in legatura cu un proces.
Deci am fost dat in judecata de asociatie pentru o restanta de 2900 lei si penalitati de 1900 lei. In timpul procesului am angajat un avocat care la al doilea termen a cerut depunerea listelor la zi. La urmatorul termen nu sa prezentat reprezentantul asociatiei cu listele respective procesul fiind amanat. La ultimul termen mam trezit cu solutionarea dosarului si obligarea de a plati toata suma aferenta perioadei cerute de asociatie.
Doresc sa stiu cum sa facut lucrul asta si daca mai este posibil sa fac recurs la decizia luata de judecatorie si ce implica acest lucru.
Răspuns la discuția buna ziua -- furt magazine
deci toate cele 12 furturi din magazine au fost facute in perioada in care eu am baut zi si noapte, nici macar numai tin minte....
de 12 ori ma prins cu produsele asupra mea....
valoarea totala era de 6 mil si ceva....nu am antecedente penale