avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Proces cu asociatia de proprietari
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Proces cu asociatia de proprietari

Am si eu nevoie de ajutorul unui avocat in legatura cu un proces.
Deci am fost dat in judecata de asociatie pentru o restanta de 2900 lei si penalitati de 1900 lei. In timpul procesului am angajat un avocat care la al doilea termen a cerut depunerea listelor la zi. La urmatorul termen nu sa prezentat reprezentantul asociatiei cu listele respective procesul fiind amanat. La ultimul termen mam trezit cu solutionarea dosarului si obligarea de a plati toata suma aferenta perioadei cerute de asociatie.
Doresc sa stiu cum sa facut lucrul asta si daca mai este posibil sa fac recurs la decizia luata de judecatorie si ce implica acest lucru.
Cel mai recent răspuns: catalinhdd , utilizator 00:19, 2 Decembrie 2010
Avocatul pe care spuneti ca l-ati angajat ce spune?
Deci mai intai mia zis ca o sa faca recurs ca sa cumuleze datoriile pana in prezent iar dupa nu a mai raspuns la telefon. Acest lucru mia trezit suspiciuni.
As vrea sa stiu ce pot sa mai fac acum sa fac recurs ?
de la comunicarea hotararii judecatoresti aveti 15 zile in care o puteti ataca. calea de atac este mentionata la finalul hotararii.
daca instanta s-a pronuntat in sensul admiterii actiunii inseamna ca asociatia a depus documentele solicitate...
Respinge excepţia prescripţiei ca rămasă fără obiect. Admite acţiunea preciaztă. Obligă pârâta la plata, către reclamantă, a sumei de 2919,04 lei cu titlu de debit aferent perioadei oct. 2008-nov. 2009, a sumei de 1908,18 lei cu titlu de penalităţi pentru perioada martie 2003-decembrie 2009 şi a sumei de 200 lei cheltuieli de judecată. Soluţionare

Asta scrie. Ce inseamna asta?
Credeti ca ma puteti ajuta cu niste sfaturi?

Alte discuții în legătură

Radierea ipotecii legale a asociatiei de proprietari petre_marian petre_marian buna ziua.doresc sa obtin un raspuns si pentru aceasta arat urmatoarea situatie.Am depus la ancpi. ocerere de inscriere pentru radierea unui debit catre ... (vezi toată discuția)
Proces asociatie locatari Annna08 Annna08 Buna seara, Cazul meu este urmatorul: am fost data in judecata de asociatia de proprieteri pentru neplata datoriei inregistrate. In momentul in care am ... (vezi toată discuția)
Autoritate de lucru judecat dmd75 dmd75 In 2009 a existat un proces intre Asociatia de locatari(reclamant) si un coproprietar al unui apartament pentru recuperarea unor datorii aferente lunilor dec ... (vezi toată discuția)