Buna ziua.
Spuneti daca este posibil ca o persoana sa fie angajata fara sa vina la servici decat cel mult de 2-3 ori pe luna, adica sambata sau duminica atunci cand este timp frumos ca sa se plimbe.In restul timpului lucreaza la o firma situata in alt oras.
Ciudat este ca forurile superioare nu stiu ca ea lucreaza la alta companie si ca la noi vine doar in vizita.
Desigur nici nu are cum sa se afle deoarece pentru ca e directoare ne pune pe noi sa facem toata treaba in locul ei.
Are salariu cu norma intreaga cu toate sporurile aferente inclusiv cel de conducere si nu se sesizeaza nimeni.
Cum e posibil?!
Buna ziua.
Doua dintre colegele mele care au o vechime de peste 12 ani la aceeasi institutie, de 9 ani nu au fost avansate in nici o treapta profesionala si nici de vreuna dintre formele de perfectionare profesionala nu au avut parte niciodata.
Tin sa mentionez ca nu avem nici macar fise ale postului.
Noi habar nu avem dupa ce lucram.
Primim in fiecare zi o sumedenie de ordine:de la intocmit acte si rezolvat multiple probleme ce tin de institutie la facut curatenie, spalat wc-ul, et.
Ne obliga sa stam dupa serviciu sa facem ore suplimentare, iar atunci cand e nevoie trebuie sa venim si duminica.
Nu mai spun de limbajul si amenintarile folosite vis-a-vis de noi. Oribil.
Va multumim!!!
BUNA ZIUA.
SUNT ANGAJATA A UNEI INSTITUTII PUBLICE CU UN SALARIU DE 460 RON IN CARE ESTE INCLUS SPORUL DE VECHIME DE 5%.
INTREBAREA MEA ESTE DACA STUDIILE SUPERIOARE AU VREUN EFECT ASUPRA SALARIULUI.
SUNT LICENTIATA IN ADMINISTRATIE PUBLICA SI MASTER IN ADMINISTRATIA, DREPTUL SI MANAGEMENTUL SERVICIILOR PUBLICE.
IN REPETATE RANDURI AM RUGAT CONDUCEREA SA MA TREACA PE ALT POST-ALE CARUI SARCINI LE EXECUT ORICUM, ACESTIA NELUAND IN CONSIDERARE RUGAMINTILE MELE.
ACTUALMENTE SUNT INCADRATA PE POSTUL DE SECRETARA CE NECESITA DOAR STUDII MEDII.
STATUL DE FUNCTII INCLUDE MAI MULTE FUNCTII PE CARE S-AR PUTEA FACE MUTAREA, INSA DIRECTORUL ECONOMIC DIN REA VOINTA (LA CONCLUZIA ACEASTA AM AJUNS TOTI ANGAJATII), NU A VRUT.
SPECIFIC CA LA INSTITUTIE LUCRAM 11 ANGAJATI, DIN CARE 2 SUNT DIRECTORI IAR 4 SUNT PAZNICI.
RAMAN 5 OAMENI CARE AU O SUMEDENIE DE ATRIBUTII RECOMPENSATI CU SALARII MAI SUS MENTIONATE.
VA ROG SA MA AJUTATI SA-MI SPUNETI DACA SALARIUL AR PUTEA FI INFLUENTAT DE STUDIILE SUPERIOARE.
VA MULTUMESC ANTICIPAT.