Buna ziua.
Doua dintre colegele mele care au o vechime de peste 12 ani la aceeasi institutie, de 9 ani nu au fost avansate in nici o treapta profesionala si nici de vreuna dintre formele de perfectionare profesionala nu au avut parte niciodata.
Tin sa mentionez ca nu avem nici macar fise ale postului.
Noi habar nu avem dupa ce lucram.
Primim in fiecare zi o sumedenie de ordine:de la intocmit acte si rezolvat multiple probleme ce tin de institutie la facut curatenie, spalat wc-ul, et.
Ne obliga sa stam dupa serviciu sa facem ore suplimentare, iar atunci cand e nevoie trebuie sa venim si duminica.
Nu mai spun de limbajul si amenintarile folosite vis-a-vis de noi. Oribil.
Va multumim!!!
Trebuie sa-i solicitati superiorului ierahic sa va intocmeasca fisele postului.
Avansarea si orele suplimentare au un regim juridic diferit, raportat la domeniul in care isi desfasoara activitatea institutia in care lucrati, public sau privat.
Informatie
Iulica75
Buna ziua lucrez la un hotel in anglia pe postul e spalator de vase,pe langa faptul ca lucrez peste program cand termin seara,programul de munca e pana la 22 ... (vezi toată discuția)
Program de lucru
GAGIU1982
Buna ziua, sunt economist la o societate de confectii. Am program normal in contractul de munca (8 ore). Seful meu ne tine pe toti de la birouri pana seara ... (vezi toată discuția)