avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 948 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... program de lucru
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

program de lucru

Buna ziua, sunt economist la o societate de confectii. Am program normal in contractul de munca (8 ore). Seful meu ne tine pe toti de la birouri pana seara tarziu la munca ca sa-si bata joc de noi.
El practic si-a gasit oamenii lui si vrea sa ne schimbe pe toti.
Deci de la ora 16.00 si pana la circa 20.00 stam practic degeaba si ne uitam unii la altii. Nu avem ce face.
El ne tine pana la opt pe motiv ca are treaba cu noi dar de unde ?
Cum facem sa nu-si mai bata acest sef joc de noi ? De ce nu ne da in somaj?
Vrea sa plecam singuri, dar daca plecam singuri nu mai beneficiem de somaj.
Cum sa rezolvam aceasta problema ?

Va multumesc!!!
Cel mai recent răspuns: ContSters87904 , utilizator 00:33, 17 Iulie 2009
la terminarea programului de lucru va ridicati si plecati. ca sa prestati ore suplimentare trebuie sa va dati in prealabil acordul scris.
EU ZIC SA SESIZATI ITM-UL in primul rand daca orele suplimentare nu sunt platite este ilegal eu am apelat la ei si sa stiti ca sunt operativi.
Da, dar care ITM, ca ITM-ul din judetul nostru nu are ce sa le faca, intelegeti?
Banuiesc ca daca ma ridic si plec la ora 16.00 maine degeaba mai vin la servici, nu?
Ma da afara. Treaba este pe ce motiv ma da afara, ca nu are cum sa zica ca nu vreau sa raman dupa program, nu ?
Imi gaseste alte ,,texte''.
Nu imi este teama ca ma da afara, numai ca vreau sa ma dea macar in somaj.

El crede ca vom ceda psihic si ne vom da demisia.
Dar poate sa astepte mult si bine, ca nu vom face acest lucru.

Alte discuții în legătură

Discriminare madcat madcat Buna ziua.Sunt noua pe acest site si am nevoie de un sfat. Sunt angajata la o fabrica destul de mare.Pe contractul de munca sunt precizate 8 ore pe zi iar in ... (vezi toată discuția)
Perioada preaviz demisie...modificare..., nu vor sa imi semneze lichidarea ! Silviubil Silviubil Buna ziua. Am o nelamurire. Azi mi-am dat demisia de la locul de munca. As vrea sa stiu daca in perioada de preaviz pot beneficia de zilele de concediu de ... (vezi toată discuția)
Sal vreau sa zic si eu ceva despre o firma cosmin223 cosmin223 buna ziua este normal ca sa te dea afara si sa te anunte in ultima zi astia nici orele nu le platea calumea asi bate joc de oameni ... (vezi toată discuția)