BUNA ZIUA.
SUNT ANGAJATA A UNEI INSTITUTII PUBLICE CU UN SALARIU DE 460 RON IN CARE ESTE INCLUS SPORUL DE VECHIME DE 5%.
INTREBAREA MEA ESTE DACA STUDIILE SUPERIOARE AU VREUN EFECT ASUPRA SALARIULUI.
SUNT LICENTIATA IN ADMINISTRATIE PUBLICA SI MASTER IN ADMINISTRATIA, DREPTUL SI MANAGEMENTUL SERVICIILOR PUBLICE.
IN REPETATE RANDURI AM RUGAT CONDUCEREA SA MA TREACA PE ALT POST-ALE CARUI SARCINI LE EXECUT ORICUM, ACESTIA NELUAND IN CONSIDERARE RUGAMINTILE MELE.
ACTUALMENTE SUNT INCADRATA PE POSTUL DE SECRETARA CE NECESITA DOAR STUDII MEDII.
STATUL DE FUNCTII INCLUDE MAI MULTE FUNCTII PE CARE S-AR PUTEA FACE MUTAREA, INSA DIRECTORUL ECONOMIC DIN REA VOINTA (LA CONCLUZIA ACEASTA AM AJUNS TOTI ANGAJATII), NU A VRUT.
SPECIFIC CA LA INSTITUTIE LUCRAM 11 ANGAJATI, DIN CARE 2 SUNT DIRECTORI IAR 4 SUNT PAZNICI.
RAMAN 5 OAMENI CARE AU O SUMEDENIE DE ATRIBUTII RECOMPENSATI CU SALARII MAI SUS MENTIONATE.
VA ROG SA MA AJUTATI SA-MI SPUNETI DACA SALARIUL AR PUTEA FI INFLUENTAT DE STUDIILE SUPERIOARE.
VA MULTUMESC ANTICIPAT.
Scrierea nejustificata cu majuscule este greu de citit. Tineti cont ca folosirea excesiva a tehnicilor de subliniere a textului echivaleaza cu a tipa la ceilalti utilizatori, actiune care ar putea fi interpretata ca fiind agresiva in forum.
Incalcarea Regulamentului Forumului este sanctionata in prima faza cu avertisment, care va fi public si se va posta de catre administrator / moderator in sectiunea de anunturi oficiale a forumului. Abaterile repetate pot duce la inchiderea contului (banare), temporara sau definitiva.
Postul de secretara prevede studii medii...nu prea au cum sa va avanseze pe studii superioare (de exemplu, la asistentele medicale, exista atat incadrarea cu postliceala, cat si cu studii superioare). Daca, insa, se scoate la concurs un post pentru care sunt cerute studiile superioare si dvs indeplinti conditiile, puteti participa.
Cat despre justetea salarizarii din sistemul public, mai bine nu comentam#-o
Vechime in specialitate
eria
am o nelamurire!un contract de munca cu timp partial este constituit vechime in specialitate si inca ceva am fost incadrata la o scoala generala ca secretar ... (vezi toată discuția)
Salarii compensatorii
tiviki
IN CAZ DE CONCEDIERE SINDICATUL NOSTRU A SEMNAT UN CRITERIU DE PLATI.EU MA INCADREZ LA 6 ANI VECHIME SI 4 SALARII,ASTA LA FIRMA UNDE LUCREZ.DAR MAI E SEMNATA O ... (vezi toată discuția)