da, dar ai grija pentru ca trebuie sa platesti statului roman taxe pe care nu le platesti daca il cumperi ca si persoana fizica. pe deasupra, TVA-ul de cumparare este de 19 la suta, daca nu s-o fi modificat; pe cand daca il cumperi ca si persoana fizica este de 5 la suta; iar cand vrei sa treci ap de pe pfa pe persoana fizica platesti iarasi statului impozit 16 la suta din valoarea apartamentului. acestea sunt date care erau valabile in iunie 2010; cu conducerea de azi, totul se schimba mai repede decat gandirea femeilor:D:D:D
impozit la bunuri cumparate pe PFA
am cumparat un apartament pe firma. insa mi s-a spus ca impozitul anual pt acest apartament, pe langa toate celelalte taxe legate de firma (SRL) este de 1,5 la suta din valoarea apartamentului, ceea ce inseamna cam 1500 euro anual; si numai asta. ma gandesc sa trec apartamentul pe PFA insa nu stiu daca impozitul ramane la fel, PFA-ul nefiind considerata persoana juridica cu drepturi depline (asta mi s-a spus cand am facut creditul). in silul asta, platesc la stat pentru ap, pe perioada creditului inca o data valoarea apartamentului si ma gandesc sa renunt.