avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... PFA - impozit imobil
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

PFA - impozit imobil

impozit la bunuri cumparate pe PFA
am cumparat un apartament pe firma. insa mi s-a spus ca impozitul anual pt acest apartament, pe langa toate celelalte taxe legate de firma (SRL) este de 1,5 la suta din valoarea apartamentului, ceea ce inseamna cam 1500 euro anual; si numai asta. ma gandesc sa trec apartamentul pe PFA insa nu stiu daca impozitul ramane la fel, PFA-ul nefiind considerata persoana juridica cu drepturi depline (asta mi s-a spus cand am facut creditul). in silul asta, platesc la stat pentru ap, pe perioada creditului inca o data valoarea apartamentului si ma gandesc sa renunt.

Alte discuții în legătură

Imobil achizitionat pe pfi ada stefan ada stefan Buna seara! Doresc sa cumpar un apartament pe PFI insa nu stiu care sunt taxele care urmeaza sa le platesc. De asemenea impozitul pe cladire este cel de 1,5% ... (vezi toată discuția)
Divort si partaj valentina.tomita valentina.tomita Buna ziua, suntem casatoriti de 7 ani si avem un copil de aproape 5 ani. Sotul meu a achizitionat prin contract vanzare-cumparare de la mama lui un ... (vezi toată discuția)
Partaj in instanta credit ipotecar Koresan Koresan Cum se partajeaza in instanta, va rog urmatoarea situatie: Credit de nevoi personale, acum in sold de 40.ooo euro , pe inca 28 ani, garantat cu apartamentul ... (vezi toată discuția)