buna ziua,am o colega cu varsta de 58 ani si 8 luni,si vechime in munca de 33ani si 10 luni,in prezent beneficiaza de indemnizatie de somaj pana in luna noiembrie anul curent,poate sa si depuna dosarul de pensionare ?nu are nici un fel de grad,lucrand numai in comert,va multumesc
buna ziua,in mai 2006 s a incheiat certificat de mostenitor,intre mama si cele 2 fiice,in care se specifica ca 1/2 are mama din cota de consum,si 1/4 din masa succesorala.una din fiice are 3/4 din masa succesorala,iar cealalta a renuntat la partea ei,se poate reface actul punand o in drepturi si pe cealalta fiica,adika sa le dea jumate -jumate din avere,va multumesc
Buna ziua,am lucrat 7 ani la o firma,in noiembrie 2009 m a bagat in somaj,am beneficiat 7luni de indemnizatie de somaj dupa care am reusit sa ma angajez la alta firma pe perioada nedeterminata,dar dupa 3 luni mi au spus ca ma baga iar in somaj ,din greseala doamna contabil mi a inchis cartea de munca cu alt articol sa nu pot beneficia de somaj,acum mi a redeschis pt. inca o luna sa pot beneficia din nou de somaj,ce parere aveti?va multumesc
multumesc pt. raspuns,as vrea sa va mai intreb ceva si anume,sunt 2 surori ,iar una dintre ele vrea toata mostenirea,dar proprietara averii traieste,adica mama lor,poate sa i dea toata averea doar uneia dintre ele,sau se imparte la jumatate?multumesc
buna ziua,as vrea sa stiu daca unul din mostenitori a dat declaratie de autentificare prin care renunta la mostenire in favoarea celorlalti 2.,poate sa revina cu pretentii atacand in instanta?ce sanse are?