avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Activitate rzvy

Activitate rzvy

Buna ziua, am nevoie de un cod COR pentru functia de Inginer Vanzari, dar din pacate nu am gasit. Va sunt recunoscator daca ma puteti ajuta in aceasta privinta.
Buna seara,

Va deranjez cu o intrebare, legat de garantia produselor. Daca informatia mea este corecta, stiu ca garantia este de 2 ani pentru produsele comercializate ina Romania.
Concret: pe site-ul celui mai mare retailer de produse electronice si electrocasnice din Romania, exista cateva produse NOI (unele laptopuri), cu garantie de 12 luni. N-ar fi trebuit ca aceste produse sa beneficieze de 24 luni garantie? In cazul in care se doreste, adaug link concret.

O seara buna!
Răspuns la discuția Taxa prima inmatriculare
Buna ziua,
Sunt si eu intr-o mica dilema. Zilele acestea ma gandeam sa cer in instanta restituirea taxei de prima inmatriculare, pentru o masina adusa in tara anul trecut, in toamna.
De ce sunt in dilema? Din cauza articolului in care se precizeaza ca aceasta taxa poate fi contestata in termen de 30 de zile de la data comunicarii. Avand in vedere ca a trecut aproape un an, ce parere aveti? Am sanse de castig sau mai bine stau linistit?