avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1159 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cod COR - Inginer Vanzari
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cod COR - Inginer Vanzari

Buna ziua, am nevoie de un cod COR pentru functia de Inginer Vanzari, dar din pacate nu am gasit. Va sunt recunoscator daca ma puteti ajuta in aceasta privinta.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:11, 16 Septembrie 2013
Functia de inginer vanzari nu exista in C.O.R.

Puteti folosi :
- codurile din Grupa minora 122 - Conducatori in domeniul vanzari, marketing si dezvoltare
Conducatorii din domeniul vanzari si marketing planifica, coordoneaza direct activitatile de vanzare si marketing ale unei intreprinderi sau organizatii ori ale intreprinderilor care furnizeaza servicii de vanzari si marketing pentru alte organizatii sau intreprinderi.

- 112018 Director vanzari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Director economic MIRELA35 MIRELA35 Buna ziua, Sunt inginer economist in domeniul mecanic, am fost angajata cu contract de munca economist si acum am sansa de a fi angajata la o firma ... (vezi toată discuția)
Director juridic? Iulian81 Iulian81 As vrea sa stiu si eu daca stie cineva ce este acela un director juridic si cum se poate ajunge in acest post? (vezi toată discuția)
Cod cor director sa nadia_odagiu nadia_odagiu va rog sa ma ajutati - nu stiu ce cod are in cor postul de director SA, acolo gasesc numai director SC (vezi toată discuția)