avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Director juridic?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Director juridic?

As vrea sa stiu si eu daca stie cineva ce este acela un director juridic si cum se poate ajunge in acest post?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 22:16, 12 Decembrie 2010
Nu exista o asemenea functie in COR. Incadrarea pe post se poate face ca "sef oficiu juridic", "consilier juridic" sau "consultant juridic".
Si cu ce se ocupa un "sef oficiu juridic" ? :))
Ultima modificare: Duminică, 12 Decembrie 2010
Iulian81, utilizator

Sef oficiu juridic - Cod COR: 122933

Nivelul de instruire: - (nedefinit; superior dar nu neaparat)

Grupa de baza: 1229 - Conducatori in alte activitati de productie si servicii sociale (sanatate, cultura, invatamant, sport, afaceri externe etc.)
Conducatorii din alte activitati de productie si servicii sociale, in subordinea directorilor responsabili, planifica si coordoneaza activitatea din domeniile de sanatate si asistenta sociala, invatamant public si particular, activitate recreativa, culturala si sportiva, precum si a institutiilor si organismelor extrateritoriale.

Grupa minora: 122 - Conducatori de compartimente (sectie, serviciu, birou, laborator etc.) Cu activitati de productie si sociale din unitati economico-sociale mari

Conducatorii de compartimente cu activitati de productie si sociale din unitatile economico-sociale mari raspund, planifica si conduc activitatea de productie a bunurilor si prestarilor de servicii, in limitele stabilite de cadrele ierarhic superioare, avizeaza recrutarea si formarea personalului, apreciaza randamentul muncii acestuia, reprezinta interesele unitatii pe care o conduc in relatiile de munca cu alte compartimente similare din cadrul intreprinderii (institutiei) proprii sau cu tertii.

Subgrupa majora: 12 - Conducatori de unitati economico-sociale mari corporatii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod cor_director firma (srl) claudia_d claudia_d Buna ziua, Am o nedumerire: se poate angaja cineva pe codurile din COR (actualizat) pe 121012/ 121005/ 121011/ 121029...? Intreb pentru ca toate fac parte din ... (vezi toată discuția)
Clasificare cor dir. administrativ clau_ncm clau_ncm Vreau sa stiu daca codul din COR pt director administrativ este 3433 ? Mentionez ca am studii superioare facultatea de management si masterat \"Dimensiunea ... (vezi toată discuția)
Sef departament Vioreld Vioreld salutare. functia sef departament cod COR 111062 se poate atribui si unei persoane dintr-un S.R.L. ( exemplu: sef departament hardware) sau numai ... (vezi toată discuția)