as vrea sa va intreb ei ne pot scoate afara din casa ? noi ne- am mutat cand am semnat antecontractul, pana nu ne restituie suma de bani cu titlu avans?multumesc
buna ziua, situatie concreta
am cumparat o casa de la niste cunostiinte in martie 2010, am semnat la notar un antecontract cu legalizare de semnatura si am achitat avans de 15000 euro urmand ca diferenta de 30000 sa o achitam pana la data de 01 august 2010 cand vanzatorul se obliga sa ridice ipoteca de pe casa in suma de 50000 euro si sa o mute pe alt imobil. (avand promisiunea bancii ca se poate). banca insa in iulie a refuzat transferul ipotecii . ce pot face eu ca sa imi recuperez banii?
ce procedura exista de radiere a dreptului de uzufruct viager inscris in cartea funciara in cazul in care bebeficiarul uzufructului este decedat de mai bine de 70 de ani dar nu se gaseste certificatul de deces? la arhivele judetene a fost depusa cerere pentru eliberarea unui certificat de deces sau a eliberarii unui duplicat dar raspunsul lor a fost ca nu exista persoana in baza de date. ce alta procedura exista?