avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... un sfat va rog
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

un sfat va rog

buna ziua, situatie concreta
am cumparat o casa de la niste cunostiinte in martie 2010, am semnat la notar un antecontract cu legalizare de semnatura si am achitat avans de 15000 euro urmand ca diferenta de 30000 sa o achitam pana la data de 01 august 2010 cand vanzatorul se obliga sa ridice ipoteca de pe casa in suma de 50000 euro si sa o mute pe alt imobil. (avand promisiunea bancii ca se poate). banca insa in iulie a refuzat transferul ipotecii . ce pot face eu ca sa imi recuperez banii?
Cel mai recent răspuns: lils , utilizator 15:07, 22 Octombrie 2010
sa solicitati in instanta rezolutiunea antecontractului de vanzare-cumparare.
as vrea sa va intreb ei ne pot scoate afara din casa ? noi ne- am mutat cand am semnat antecontractul, pana nu ne restituie suma de bani cu titlu avans?multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerespectare promisiune de vanzare imobil Liviu V. Liviu V. In ce conditii nu mai produce efecte o promisiune de vanzare? A fost incheiata o astfel de promisiune prin care vanzatorul se obliga sa predea apartamentul ... (vezi toată discuția)
Antecontract de vanzare- cumparare imobil nerespectat ioana bajko ioana bajko Buna ziua. Am nevoie de cateva lamuriri inanite de la intenta un proces unui vanzator cu care am incheiat un antecontract de vanzare cumparare pentru un ... (vezi toată discuția)
Recuperare sau pierdere avans prima casa justauser justauser Buna, imobilul pt care am dat avans, a fost evaluat cu 2000 de euro mai putin. In contract este specificat faptul ca daca banca nu imi acorda banii, primesc ... (vezi toată discuția)