avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Activitate dan.mkinvest

Activitate dan.mkinvest

Firma inactiva.
Buna ziua. Detin un SRL-D pe care, din motive financiare, nu am mai putut sa continui activitatea. mentionez ca ,avand probleme mari financiare, nu am mai putut remunera un contabil pt a depune situatiile financiare . am ramas cu datorii la stat,iar in revisal cred ca apar salariati intrucat nu a operat nimeni inchiderile contractelor de munca(in 2017).
intrebarea mea este daca eu, ca si administrator si asociat unic, pot avea popriri pe salariu (m-am angajat la o societate) sau probleme de natura penala.
Multumesc.
Discuție decizie ANRP
Buna seara! bunicul meu are un dosar de despagubire depus la ANRP de acum 2 ani. Anul trecut i-a fost emisa decizia dar nu i-a ajuns. Anul acesta dupa 100 de telefoane am reusit sa aflu ca a fost trimisa la o adresa gresita de unde nu s-a mai intors. am facut adresa la ANRP si au emis o noua decizie pe care vreau sa o ridic eu personal pentru a evita alte neplaceri. Am facut o procura autentica prin care eram imputernicit sa ma ocup de dosar si de orice rezulta din el dar nu a fost buna pt ca trebuie specificat exact prin procura ce anume trebuie sa fac. Ce anume trebuie sa treaca Notarul in procura pentru a fi valabila la ridicarea deciziei, depunerea optiunii de conversie in actiuni si pentru administrarea lor l Depozitarul Central in asa fel incat sa pot face ce vreau eu cu ele?