avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1049 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... decizie ANRP
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

decizie ANRP

Buna seara! bunicul meu are un dosar de despagubire depus la ANRP de acum 2 ani. Anul trecut i-a fost emisa decizia dar nu i-a ajuns. Anul acesta dupa 100 de telefoane am reusit sa aflu ca a fost trimisa la o adresa gresita de unde nu s-a mai intors. am facut adresa la ANRP si au emis o noua decizie pe care vreau sa o ridic eu personal pentru a evita alte neplaceri. Am facut o procura autentica prin care eram imputernicit sa ma ocup de dosar si de orice rezulta din el dar nu a fost buna pt ca trebuie specificat exact prin procura ce anume trebuie sa fac. Ce anume trebuie sa treaca Notarul in procura pentru a fi valabila la ridicarea deciziei, depunerea optiunii de conversie in actiuni si pentru administrarea lor l Depozitarul Central in asa fel incat sa pot face ce vreau eu cu ele?
Cel mai recent răspuns: tudorioan , utilizator 08:59, 8 Octombrie 2010
Acest lucru trebuia sa-l stie foarte bine notarul public care a autentificat acea procura! Este posibil ca functionarii de la ANRP sa fi interpretat gresit sau cu rea vointa dispozitiile din acea procura!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubire anrp marianabadita marianabadita As dori sa stiu daca o cunostinta mai in varsta detine un titlu de despagubire anrp, cu decizie si titlu de conversie, asteapta despagubirea in numerar, vreau ... (vezi toată discuția)
Compensatii pentru deportatii din bulgaria ovidiu2010 ovidiu2010 Buna ziua, Ma adresez tuturor celor care ma pot ajuta cu urmatoarea problema: - tatal meu este deportat din Bulgaria si intr-o anumita perioada se puteau ... (vezi toată discuția)
Actiuni fondul proprietatea valvalentina valvalentina Buna ziua, Am o decizie emisa de ANRP prin care am obtinut conversia despagubirilor din bani in actiuni la Fondul Proprietatea.Posesorii deciziei sunt trei ... (vezi toată discuția)