avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 210 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... despagubire ANRP
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

despagubire ANRP

As dori sa stiu daca o cunostinta mai in varsta detine un titlu de despagubire anrp, cu decizie si titlu de conversie, asteapta despagubirea in numerar, vreau sa stiu daca se poate schimba contul pe care l-a deschis la o banca , si depus la dosarul aprobat, daca poate altcineva sa primeasca aceasta suma de bani, cu acordul detinatorului legal al dosarului/Ce modalitate exista
Exista mai multe variante:
--contract de cesiune de drepturi
--procura notariala prin care este imputernicita alta persoana sa ridice banii
B-)
cesiune drepturi nu se poate face, deoarece sunt eventuale viitoare venituri, asa ca nu nu are ce sa cesioneze.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Compensatii pentru deportatii din bulgaria ovidiu2010 ovidiu2010 Buna ziua, Ma adresez tuturor celor care ma pot ajuta cu urmatoarea problema: - tatal meu este deportat din Bulgaria si intr-o anumita perioada se puteau ... (vezi toată discuția)
Conversia din titluri in actiuni la fondul proprietatea eliasav eliasav O cunostinta din provincie detine titluri la Fondul Proprietate si doreste conversia acestora in actiuni! INTREBARE: Persoana poate sa trimita solicitarea ... (vezi toată discuția)
Clauze si valabilitate contract cesiune djmetalrock djmetalrock Un \"baiat destept\" s-a laudat ca are relatii la ANRP si poate rezolva un dosar in timp mai scurt. In contractul de cesiune, intocmit in aprilie 2011 a fost ... (vezi toată discuția)