avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... clauze si valabilitate contract cesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

clauze si valabilitate contract cesiune

Un "baiat destept" s-a laudat ca are relatii la ANRP si poate rezolva un dosar in timp mai scurt. In contractul de cesiune, intocmit in aprilie 2011 a fost stipulata conditia ca pana la data de 31 iul. 2011, acesta sa obtina decizia, sa faca conversia si sa trazactioneze actiunile pe bursa, iar banii da se ridice din cont comun, deschis la o banca, toate acestea pentru 20% din valoare. Pana la 31. 07., acesta nu a facut absolut nimic, dar pe 12 sept. si-a ridicat doar decizia lui, a facut conversia si pe 04.oct. a si tranzactionat actiunile, ridicand banii numai in contul personal. Este legal? Daca nu, cum imi pot recupera banii? Exista o baza lagala?

Alte discuții în legătură

Subiect: fondul proprietatea - actiune in instanta pentru diferenta valoare actiuni savescuvv savescuvv Familia mea detine actiuni la Fondul proprietatea. Valoarea la bursa a acestor actiuni este cu mult mai mica decit cea la care statul a despagubit, adica la 1 ... (vezi toată discuția)
Despagubire anrp marianabadita marianabadita As dori sa stiu daca o cunostinta mai in varsta detine un titlu de despagubire anrp, cu decizie si titlu de conversie, asteapta despagubirea in numerar, vreau ... (vezi toată discuția)
Fondul proprietatea conversie bani in actiuni subsemnatul2010 subsemnatul2010 In data de 2 iunie 2011 mi s-a facut conversia din bani in actiuni la Fondul Proprietatea, acest lucru aflandu-l dupa ce am scos un extras de cont de la un ... (vezi toată discuția)