avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Bursa de valori Fondul Proprietatea conversie bani in actiuni
Discuție deschisă în Bursa de valori

Fondul Proprietatea conversie bani in actiuni

In data de 2 iunie 2011 mi s-a facut conversia din bani in actiuni la Fondul Proprietatea, acest lucru aflandu-l dupa ce am scos un extras de cont de la un broker. Vreau sa stiu, care cunoaste...cam cat timp dureaza pana mi se trimite actul de conversie, daca mi se trimite prin posta sau trebuie sa ajung la ANRP. eu fiind din Braila iar la telefoanele ANRP nu raspunde nimeni.
Cel mai recent răspuns: ssusu , utilizator 21:14, 20 Februarie 2012
De cand ati pus intrebarea, probabil s-au aranjat lucrurile Dvs.
Deoarece si eu si altii sant in aceiasi situatie, va rog sa ne scrieti cum s-a rezolvat problema Dvs.?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conversie actiuni fondul proprietatea aazo aazo Buna ziua.Ma numesc Pop Valeria din Sighetu Marmatiei.Va rog sa ma lamuriti cu o problema.In legatura cu actiunile de la fondul proprietatea.Am depus dosar ... (vezi toată discuția)
Completul de judecatã badara badara e posibil si este legal ca la 3 dosare separate,unu pentru rectificare titlu de proprietate,al doilea pentru granituire si al treilea dosar pentru nulitatea ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! În legătură cu un dosar în baza legii 10 cu retrocedarea. ... Sofden Sofden Bună ziua! În legătură cu un dosar în baza Legii 10 cu retrocedarea. Am luat legătura cu un avocat sa ma reprezinte. De vreo 3 luni de zile ma tot ... (vezi toată discuția)