avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Bursa de valori Conversie actiuni Fondul Proprietatea
Discuție deschisă în Bursa de valori

Conversie actiuni Fondul Proprietatea

Buna ziua.Ma numesc Pop Valeria din Sighetu Marmatiei.Va rog sa ma lamuriti cu o problema.In legatura cu actiunile de la fondul proprietatea.Am depus dosar pentru teren si mi s-a aprobat sa fiu despagubita.La inceput am optat pentru despagubirea in bani cash,insa eu doresc sa fac conversia din bani in instrumente financiare sau actiuni.Mi sa spus de catre un broker din Sighetu Marmatiei,ca trebuie sa ma prezint personal la Bucuresti pentru aceasta conversie.Eu sunt bolnava si imi este greu sa ma duc asa departe.Va rog sa-mi spune-ti daca exista si o alta posibilitate de facut conversia,potrivit situatiei mele.Astept raspuns.Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: cristamro , utilizator 21:17, 7 Decembrie 2010
Puteţi trimite la ANRP o înştiinţare prin care să solicitaţi conertirea titlului de despăgubire în bani în acţiuni. există pe site-ul lor o declaraţie pe care trebuie să o completaţi.
Puteti sa procedati si in felul urmator:
- primiti banii cash
- luati legatura cu acelasi broker si cumparati actiuni la Fondul Proprietatea prin bursa de valori. Actiunile sunt tot nominale. Aveti de pierdut doar comisionul brokerului care nu este "o avere", dar scapati de tavalugul birocratic si poate chiar castigati si timp.
Ultima modificare: Duminică, 28 Noiembrie 2010
elga50, moderator
Buna ziua,
sunt interesata de cumpararea in acest stadiu a dosarului dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperarea sumei pierdute in urma vanzarii actiunilor detinute la fondul proprietatea Ioana122333 Ioana122333 Am vandut un numar de actiuni detinute la Fondul Proprietatea imediat dupa ce am intrat in posesia lor la pretul de 0,53lei/actiune. Prin titlul de conversie ... (vezi toată discuția)
Subiect: fondul proprietatea - actiune in instanta pentru diferenta valoare actiuni savescuvv savescuvv Familia mea detine actiuni la Fondul proprietatea. Valoarea la bursa a acestor actiuni este cu mult mai mica decit cea la care statul a despagubit, adica la 1 ... (vezi toată discuția)
Autoritatea nationala pentru restituirea proprietatii - proces si executare silita palsecam palsecam In nov 2008 am castigat un proces impotriva ANRP, pentru o retrocedare oarecum modesta in bani stabilita, inca din mai 2007, de catre Comisia judeteana pentru ... (vezi toată discuția)