Am vandut un numar de actiuni detinute la Fondul Proprietatea imediat dupa ce am intrat in posesia lor la pretul de 0,53lei/actiune. Prin titlul de conversie ANRP ne-a stabilit pretul la 0,61lei/actiune. In urma acestei vanzari am iesit in pierdere. As dori sa stiu daca am posibilitatea legala de a recupera in instanta diferenta de bani ce mi se cuvenea si care este intervalul maxim de timp de la vanzarea actiunilor in care am dreptul sa actionez in instanta statul roman.
Nu mai puteti face nimic pentru ca ati vandut cu pretul acela, cu care v-ati inteles cu cumparatorul. Dar nu inteleg ce treaba mai are acum si statul roman?
As fi foarte fericit, daca mie mi s-ar fi dat actiunile cu 0,61 leu/buc, dar mie mi-au dat cu 1leu/buc. Se pate face socoteala, cat pierd eu daca le vand! Mie, si celorlalti peste 5000 mii de inselati in acest fel ce ne oferiti ca sfat, ce sa facem, sa ne recuperam pierderile?
Imediat cum am intrat in posesia actiunilor la FP date de ANRP in cuantumul sumei din titlu de despagubire, le-am vandut pe bursa prin intermediul unui broker avand convingerea ca situatia economica internationala nefavorabila nu va aduce o crestere semnificativa a pretului actiunii in urmatoarea perioada. Daca le-as fi pastrat riscam sa pierd si mai mult.
Despagubiri a.n.r.p.
horanul60
Am primit de la anrp titlu de plata si titlu de conversie in actiuni la fp dupa ani de zile de lupa cu autoritatile.Despagubirea conform raportului de evaluare ... (vezi toată discuția)
Anrp
cazandetuica
Va rog un rapsuns clar, daca prin executare silita se constata ca la ANRP- Autoritatea Nationala pentruRrestiutirea Proprietatii conturile pentru plata pe ... (vezi toată discuția)