avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... despagubiri a.n.r.p.
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

despagubiri a.n.r.p.

Am primit de la anrp titlu de plata si titlu de conversie in actiuni la fp dupa ani de zile de lupa cu autoritatile.Despagubirea conform raportului de evaluare intocmit de evaluatorul autoritatii este in lei la un curs de anul trecut de 3,76 lei/euro.Am ajuns la cursul actual de 4,3 lei pt.un euro,fara ca titlul de plata sa ia in calcul acest fapt.O mare bataie de joc si o umilinta continua la care ne supun guvernantii(toti,deopotriva!).Pe laga faptul ca statul ma fura la cursul valutar,nici acum nu mi-au dat banii!Asteapta probabil ca leul sa se mai deprecieze putin,ca despagubirea sa fie mai subtire,iar piticaniile cocotate la varf sa jubileze!Aceste specii au de mult ochii mintii plini de tina,alegand de care parte se pozitioneaza.Revenind la "cestiune",poate cineva sa-mi spuna cum pot valorifica peticul de hartie pe care scrie pompos:Titlu de plata decizia nr.....?Cu stima,horanul.
Cel mai recent răspuns: Raluca Balascan , Avocat 00:31, 18 Octombrie 2009
Singura sansa este, din pacate, sa asteptati (daca ati depus decizia galbena si ati primit un nr. de inregistrare) ca ANPR sa aiba bani in cont!Mai puteti (periodic) sa intrebati cam la ce numar de cerere s-a ajuns (la plata) ca sa comparati cu nr. de inregistrare a cererii dvs.In prezent, raspunsul trimis de cateva luni (si schimbari succesive de presedinti si vicepresedinti Directia Plati) este:
"Va facem cunoscut faptul ca pana in acest moment plata despagubirilor in numerar s-a realizat in limita disponibilitatilor financiare, pana la dosarul de optiune inregistrat sub numarul 3204/05.03.2008. In momentul de fata, ANRP/ Directia pentru Acordarea Despagubirilor in Numerar, nu dispune de lichiditati...etc.etc."
In plus, de cateva luni, pagina ANRP nu mai contine informatii online despre stadiul dosarelor.Este o tacere/umbra totala, iar daca petentul repeta plangerea (dupa o luna-doua), raspunsul este ca s-a clasat, intrucat a mai fost inregistrata anterior una,cu acelasi continut, la care s-a raspuns.(!!!!):hammer:
Ultima modificare: Vineri, 16 Octombrie 2009
nucu$, utilizator
Puteti vinde actiunile catre diferitele persoane fizice (se gasesc destule), catre fonduri de investitii (si acestea sunt destule, insa cumpara actiunile la aprox. 0.30 lei/actiune) sau puteti sa asteptati listarea pe bursa a fondului si vindeti atunci(cam pe la sfarsitul anului viitor).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anpr ludovica ludovica Oare, in ce an,voi beneficia de prima transa de banii, de la anpr. Ei spun asa \"plata despagubirilor in numerar s-a realizat in limita disponibilitatilor ... (vezi toată discuția)
Despagubiri anrp corina_I corina_I Buna ziua, Mama mea detine un teren care nu ii poate fi restituit in natura si din acest motiv a cerut despagubiri in echivalent de la ANRP. S-a efectuat ... (vezi toată discuția)
Legea 10 - succesiune archie archie Buna ziua, La dezbaterea succesiunii, ne confruntam cu urmatoarea situatie: cf. Lg.10 mama ar mai fi trebuit sa primeasca cele 5 mld. lei numerar. Tinand ... (vezi toată discuția)