avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... anpr
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

anpr

Oare, in ce an,voi beneficia de prima transa de banii, de la anpr. Ei spun asa "plata despagubirilor in numerar s-a realizat in limita disponibilitatilor financiare corespunzatoarei primei transe pana la dosarul inregistrat la nr.03967/29.04.2008". Noi cata rabdare sa mai avem pana intram in posesia banilor. Trebuie sa ne unim fortele si sa mergem sa ne revendicam, ceea ce este de drept al nostru. De exemplu, eu o sa merg si o sa pun sechestru pe doua scari de bloc. Pai evaluatorul pe care l-am platit pentru acest lucru a facut expertiza in anul 2008, si de atunci pana acum eu nu am primit nimic, ce sa fac sa mai fac o alta expertiza si sa-mi cresc nivelul asupra a ceea ce este al meu .X-(
Intr-adevar este o mare nedreptate cu despagubirile ANRP, tin dosarul zeci de ani pentru solutionare , si il amana pana la alte alegeri , sa plateasca cei ce vor veni ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Greutati intimpinate la aplicarea l 9/1998 melcea veronica melcea veronica Actele in baza L 9/1998 le am depus in apr.1998 ,ordinul de validare l am obtinut prin proces in contencios.in 10 11 2006 dupa alte multe procese in care am ... (vezi toată discuția)
Neplata valorii pamantului in urma unei expertize WHITE 79ROSE45 WHITE 79ROSE45 am avut pamant intr-un sat din apropierea orasului in care locuiesc,primaria de acolo se folosea de el,si de aceea am vrut sa-l vand.in urma unei expertize ... (vezi toată discuția)
Despagubiri a.n.r.p. horanul60 horanul60 Am primit de la anrp titlu de plata si titlu de conversie in actiuni la fp dupa ani de zile de lupa cu autoritatile.Despagubirea conform raportului de evaluare ... (vezi toată discuția)