avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 304 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... conversia din titluri in actiuni la Fondul Proprietatea
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

conversia din titluri in actiuni la Fondul Proprietatea

O cunostinta din provincie detine titluri la Fondul Proprietate si doreste conversia acestora in actiuni!

INTREBARE: Persoana poate sa trimita solicitarea prin intermediul postei / firmei de curierat sau trebuie sa depuna personal cererea la sediul ANRP din Bucuresti?

Distanta este mult prea mare, dar daca legea prevede depunerea personala sau prin imputernicit cu procura, persoana in cauza se va conforma...

Din cate am inteles, cei de la Autoritatea Naţionala pentru Restituirea Proprietăţilor au liniile telefonice foarte ocupate (www.anrp.ro)...
Pe site-ul acesteia nu am gasit procedurile dupa care actioneaza ANRP.
Ultima modificare: Miercuri, 20 Octombrie 2010
eliasav, utilizator
Cel mai recent răspuns: eliasav , utilizator 00:07, 21 Octombrie 2010
Eu nu v-as sfatui sa trimiteti prin posta,ar fi mai bine sa mearga la notar sa mandateze pe cineva prin procura.
va multumesc pentru raspuns!

Am facut unele cautari pe site-ul ANRP si am gasit cateva documenete privind optiunea pt plata in numerar sau conversia in actiuni, inclusiv ce documente trebuie depuse. Din pacate nu am gasit procedura explicita privind modul in care se depun actele. In anul 2008, persoana a optat pt plata in numerar, iar acum doreste conversia in actiuni.
In urma unei discutii telefonice cu un reprezentant al ANRP care nu s-a prezentat i-a recomdat ca actele se depun personal, dar sa mai contacteze ANRP...

din punctul meu de vedere formula ar fi: procura notariala cu mandat numai pt depunerea documentelor...

In familia persoanei exista un politist binevoitor care a isterizat persoana respectiva si familia acesteia.
Ultima modificare: Joi, 21 Octombrie 2010
eliasav, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata valorii pamantului in urma unei expertize WHITE 79ROSE45 WHITE 79ROSE45 am avut pamant intr-un sat din apropierea orasului in care locuiesc,primaria de acolo se folosea de el,si de aceea am vrut sa-l vand.in urma unei expertize ... (vezi toată discuția)
Compensatii pentru deportatii din bulgaria ovidiu2010 ovidiu2010 Buna ziua, Ma adresez tuturor celor care ma pot ajuta cu urmatoarea problema: - tatal meu este deportat din Bulgaria si intr-o anumita perioada se puteau ... (vezi toată discuția)
Amrugamintea de a-mi raspunde la aceasta intrebare... ContSters160082 ContSters160082 In cazul in care o persoana in varsta are de primit conform Legii nr 247/2005 despagubiri in numerar si Actiuni la Fondul Proprietatea, iar aceasta ne-a facut ... (vezi toată discuția)