Buna ziua,
Am o decizie emisa de ANRP prin care am obtinut conversia despagubirilor din bani in actiuni la Fondul Proprietatea.Posesorii deciziei sunt trei frati care au mandatat prin procura speciala pe unul dintre frati sa-i reprezinte in orice operatiune legata de aceste actiuni.Problema este ca dorim sa impartim in mod egal numarul de actiuni, astfel incat fiecare posesor sa le poata valorifica cum doreste.Pe decizie este trecut numarul total de actiuni, fara a specifica vreun numar care sa fie atribuit acestor actiuni(adica, de la nr. n1...la nr.n2).Va rog sa ma ajutati si sa-mi spuneti ce tip de act notarial ar trebui intocmit prin care sa se poata separa pt fiecare detinator, nr total de actiuni.
Cu multumiri
Mergeti la notar si faceti "Declaratie notariala de iesire din indiviziune" semnata de cei din decizia ANRP, dupa aceeia depuneti cerere de iesire din indiviziune la Depozitarul Central SA, platiti tariful cerut de ei si in 5 zile s-a rezolvat problema.
Decizie anrp
dan.mkinvest
Buna seara! bunicul meu are un dosar de despagubire depus la ANRP de acum 2 ani. Anul trecut i-a fost emisa decizia dar nu i-a ajuns. Anul acesta dupa 100 de ... (vezi toată discuția)