avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1017 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Actiuni Fondul Proprietatea
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Actiuni Fondul Proprietatea

Buna ziua,
Am o decizie emisa de ANRP prin care am obtinut conversia despagubirilor din bani in actiuni la Fondul Proprietatea.Posesorii deciziei sunt trei frati care au mandatat prin procura speciala pe unul dintre frati sa-i reprezinte in orice operatiune legata de aceste actiuni.Problema este ca dorim sa impartim in mod egal numarul de actiuni, astfel incat fiecare posesor sa le poata valorifica cum doreste.Pe decizie este trecut numarul total de actiuni, fara a specifica vreun numar care sa fie atribuit acestor actiuni(adica, de la nr. n1...la nr.n2).Va rog sa ma ajutati si sa-mi spuneti ce tip de act notarial ar trebui intocmit prin care sa se poata separa pt fiecare detinator, nr total de actiuni.
Cu multumiri
Cel mai recent răspuns: ssusu , utilizator 21:20, 20 Februarie 2012
Mergeti la notar si faceti "Declaratie notariala de iesire din indiviziune" semnata de cei din decizia ANRP, dupa aceeia depuneti cerere de iesire din indiviziune la Depozitarul Central SA, platiti tariful cerut de ei si in 5 zile s-a rezolvat problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire din indiviziune ssusu ssusu Buna ziua! Sunt coproprietarul, ampreuna cu alte 9 persoane(frati si veri) a unui Titlu de Conversie ANRP-Directia pentru Acordarea Despagubirilor in ... (vezi toată discuția)
Decizie anrp dan.mkinvest dan.mkinvest Buna seara! bunicul meu are un dosar de despagubire depus la ANRP de acum 2 ani. Anul trecut i-a fost emisa decizia dar nu i-a ajuns. Anul acesta dupa 100 de ... (vezi toată discuția)
Formula de conversie a titlului de despagubire in actiuni la fondul proprietatea danac71 danac71 Potrivit informatiilor aparute in presa, \"[i]valoarea la care se face conversia titlurilor de despăgubire este dată de preţul mediu ponderat al ... (vezi toată discuția)