avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Popriri pe salariu.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Popriri pe salariu.

Firma inactiva.
Buna ziua. Detin un SRL-D pe care, din motive financiare, nu am mai putut sa continui activitatea. mentionez ca ,avand probleme mari financiare, nu am mai putut remunera un contabil pt a depune situatiile financiare . am ramas cu datorii la stat,iar in revisal cred ca apar salariati intrucat nu a operat nimeni inchiderile contractelor de munca(in 2017).
intrebarea mea este daca eu, ca si administrator si asociat unic, pot avea popriri pe salariu (m-am angajat la o societate) sau probleme de natura penala.
Multumesc.
Ultima modificare: Joi, 13 Ianuarie 2022
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Srl-d deschis în 2017 inactiv. Mada0505 Mada0505 Srl-d deschis în 2017 inactiv. Bună ziua! În 2017 am ddeschsi un srl-d , am fost unic administrator, niciun angajat. În 2018 am vrut sa închid acest ... (vezi toată discuția)
Radiere srl-d iuliancico iuliancico Buna ziua Problema mea este urmatoarea: Am infiintat in august 2016 un SRL-D, unic asociat/administrator/angajat. Depus si platit totul la Anaf trimestrial. ... (vezi toată discuția)
Neplata contributiilor sociale - srl fara activitate, raspunderea administratorului liviunb liviunb Buna ziua Am un SRL care din 2011 nu mai are activitate, iar sediul social a expirat la inceputul lui 2012 fara a-l mai prelungi si contributiile sociale ... (vezi toată discuția)