avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
LIVE, ACUM ESG în România: Reglementări și implementarea practică a cerințelor de raportare
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Popriri pe salariu.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Popriri pe salariu.

Firma inactiva.
Buna ziua. Detin un SRL-D pe care, din motive financiare, nu am mai putut sa continui activitatea. mentionez ca ,avand probleme mari financiare, nu am mai putut remunera un contabil pt a depune situatiile financiare . am ramas cu datorii la stat,iar in revisal cred ca apar salariati intrucat nu a operat nimeni inchiderile contractelor de munca(in 2017).
intrebarea mea este daca eu, ca si administrator si asociat unic, pot avea popriri pe salariu (m-am angajat la o societate) sau probleme de natura penala.
Multumesc.
Ultima modificare: Joi, 13 Ianuarie 2022
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Srl-d deschis în 2017 inactiv. Mada0505 Mada0505 Srl-d deschis în 2017 inactiv. Bună ziua! În 2017 am ddeschsi un srl-d , am fost unic administrator, niciun angajat. În 2018 am vrut sa închid acest ... (vezi toată discuția)
Neplata contributiilor sociale - srl fara activitate, raspunderea administratorului liviunb liviunb Buna ziua Am un SRL care din 2011 nu mai are activitate, iar sediul social a expirat la inceputul lui 2012 fara a-l mai prelungi si contributiile sociale ... (vezi toată discuția)
Expirare mandat administrator ContSters22096 ContSters22096 in cazul in care mandatul administratorului a expirat, societatea este suspendata si nu se mai depun situatiile financiare (bilant) care sunt riscurile pt ... (vezi toată discuția)