avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 205 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Popriri pe salariu.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Popriri pe salariu.

Firma inactiva.
Buna ziua. Detin un SRL-D pe care, din motive financiare, nu am mai putut sa continui activitatea. mentionez ca ,avand probleme mari financiare, nu am mai putut remunera un contabil pt a depune situatiile financiare . am ramas cu datorii la stat,iar in revisal cred ca apar salariati intrucat nu a operat nimeni inchiderile contractelor de munca(in 2017).
intrebarea mea este daca eu, ca si administrator si asociat unic, pot avea popriri pe salariu (m-am angajat la o societate) sau probleme de natura penala.
Multumesc.
Ultima modificare: Joi, 13 Ianuarie 2022
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Srl-d deschis în 2017 inactiv. Mada0505 Mada0505 Srl-d deschis în 2017 inactiv. Bună ziua! În 2017 am ddeschsi un srl-d , am fost unic administrator, niciun angajat. În 2018 am vrut sa închid acest ... (vezi toată discuția)
Am o firma in faliment, pot fi asociat-administrator la alta firma? bogdan_ciprian bogdan_ciprian Buna ziua, In perioada 2010 - 2012 am fost asociat si administrator in cadrul a 3 SRL-uri (asociat unic si administrator la una si asociat si administrator ... (vezi toată discuția)
Cod cor pentru administrator srl Ice68 Ice68 Buna ziua, 1. Intr-un SRL cu 2 asociati, se poate angaja unul din ei Administrator? Daca da, ce act normativ reglementeaza aceasta situatie, fiindca stiu ca ... (vezi toată discuția)