Buna,
Va rog sa ma clarificati intr-o problema.
O fata de 16 ani (impliniti) poate incheia singura un contract de modeling, fara sa semneze si un parinte?
Este valabil un astfel de contract incheiat?
Va multumesc.
Cred ca nu m-am facut bine inteleasa. Nu este vorba de a fi numita administrator la o firma!!!!
Eu sunt salariata la o firma si ar vrea sa incheie cu mine un contract de management sau de administrare (poate nu s-au exprimat ei corect) si sa nu-mi mai plateasca salariul. E ca si cum ei ar vira banii pentru anumite servicii unei firme si mi-i voreaza mie in cont. Nu-mi mai platesc nimic altceva.
Nu e vorba de a fi administrator al unei societati sa merg pe legea 31/ 1990.
Merci
Cred ca nu m-am facut bine inteleasa. Nu este vorba de a fi numita administrator la o firma!!!!
Eu sunt salariata la o firma si ar vrea sa incheie cu mine un contract de management sau de administrare (poate nu s-au exprimat ei corect) si sa nu-mi mai plateasca salariul. E ca si cum ei ar vira banii pentru anumite servicii unei firme si mi-i voreaza mie in cont. Nu-mi mai platesc nimic altceva.
Nu e vorba de a fi administrator al unei societati sa merg pe legea 31/ 1990.
Merci
Multumesc Madalyna,
Incep sa ma lamuresc cat de cat. Dar inca mai am intrebari.
Pot incheia acest contract de administrare ca persoana fizica (adica na nu fiu obligata sa-mi infiintez o firma)?
Ai idee cum pot sa-mi platesc asigurarile sociale si pensia daca eu nu voi mai avea contract de munca ci numai acest contract de administrare?
Astept parerile voastre.
Multumesc mult.
Multumesc Ovi,
Dar ce pot face eu ca sa-mi pot intabula dreptul de proprietate. Fostul sot n-a platit nici o rata. Noi nu mai locuiam impreuna inainte de divort.
Astept raspuns. Multumesc
Stie cineva ce dezavantaje as avea daca as renunta la contractul individual de munca si sa inchei cu firma la care lucrez un contract de administrare? Sub aspect financiar e mai profitabil (la prima vedere), dar nu stiu daca ma afecteaza in alt mod.
Va multumesc.
Stimate domn,
Va multumesc pentru raspuns si pentru incercarea de a ma ajuta.
Intrebarea era chiar in titlu. Nu stiu ce sa fac sa sa-mi rezolv problema. Sa promovez o actiune in constatare sau un partaj? Daca aveti alta solutie o astept cu mare nerabdare.
De fapt fostul meu sot apare pe acel contract de construire si din aceasta cauza n-as fi unica proprietara (desi eu consider ca sunt), motiv pentru care mi se refuza intabularea dreptului de proprietate.
Astept sugestii.
Multumesc
Am o sentinta de divort din 7 februarie 1977. Pe 14 februarie am semnat un contract pentru construirea unui apartament unde apar casatorita (desi se pronuntase divortul nu ramasese hotararea irevocabila). Ulterior inchei un contract de imprumut pentru acelasi apartament unde figurez cu numele de dupa divort (cel dinaintea casatoriei).
In mai 1977 am semnat procesul verbal de predare - primire a apartamentului unde figurez necasatorita.
Deoarece pe contractul de construire figurez casatorita(desi se pronuntase divortul), cand am vrut sa intabulez dreptul de proprietate, cei de la Cartea funciara mi-au zis ca ar fi bun comun, fiindca in contract figurez a fi casatorita deoarece hot. nu era irevocabila.
Astept cu nerabdare un raspuns
Multumesc.