Pana in martie 2009 am lucrat la o societate careia, dupa 6 luni de la plecarea mea i s-a spart seiful. Conducerea acestei societati m-au indicat pe mine drept suspect, eu neavand nici o legatura cu acest caz, fiind supus unei perchezitii domiciliare. Cand am cerut la politie copie dupa plangerea intocmita de conducerea societatii, mi s-a spus ca aceasta plangere nu exista. Doresc sa stiu pe baza caror dovezi s-au deplasat fortele de politie (mascati cu berbec de spargere a usii, politisti) la domiciliul meu, cu mandatul de perchezitie domiciliara.
Prima intrebare: impotriva mea s-a intocmit o plangere de conducerea societatii la care lucrez in prezent intr-un caz de spargere, am fost supusa unei perchezitii domiciliare si in prezent sunt persoana anchetata. Acum aceeasi conducere imi impune, sub forma scrisa si amenintari verbale sa efectuez ore suplimentare, eu fiind sfatuita de politisti, ca pe timpul anchetei sa nu raman peste program. in acest caz, eu ce pot face?
A doua intrebare: pot fi concediata pe perioada anchetei pe motiv ca nu fac ore suplimentare?
Precizez ca plangerea a fost facuta in luna decembrie a anului 2009 fara a avea dovezi impotriva mea.